8 de juliol de 2020 8/7/20

El programa Gente Viajera d'Onda Cero, des de Morella

El programa Gente Viajera d'Onda Cero, des de Morella - (foto 1)
  • Aquest programa, d'àmbit nacional, ha explicat el Sexenni, els principals monuments de Morella i Saltapins

  • Esther Eiros i els col·laboradors del programa han visitat la ciutat i conegut els seus atractius

MÉS FOTOS
El programa Gente Viajera d'Onda Cero, des de Morella - (foto 2)
El programa Gente Viajera d'Onda Cero, des de Morella - (foto 3)

El Saló de Plens de l'ajuntament de Morella ha acollit l'emissió en directe del programa Gente Viajera d'Onda Cero. D'aquesta manera, Esther Eiros i els seus col·laboradors i col·laboradores han visitat la ciutat i explicat els principals atractius de Morella, entre els quals destaca el 54 Sexenni que se celebra aquest mes d'agost, en aquest programa d'àmbit nacional.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, i Fran Mestre, President de l'associació de Los Pueblos Más Bonitos de España, han participat en aquest programa per a explicar i apropar als i les oients els monuments, festes i tradicions de Morella. A més, els membres del programa van realitzar una visita guiada per la ciutat ahir, la qual els va apropar a tots els atractius dels quals es pot gaudir a Morella.

Rhamsés ha destacat que "és un programa molt important i escoltat per persones que els agrada viatjar, per la qual cosa, és una molt bona promoció per a la nostra ciutat i el Sexenni". L'edil ha comentat que "a través de Gente Viajera hem donat a conèixer més el Sexenni com a principals festes que se celebren aquest any, i tots els atractius i activitats que ofereix la ciutat durant tot l'any com són les pintures rupestres de Morella la Vella, el Castell o les muralles". Finalment, Rhamsés ha volgut "agrair a Ester Eiros i el seu equip haber pensat en Morella per a emetre el seu programa i apropar la ciutat de Morella als i les oients".

Gente Viajera és un programa d'Onda Cero especialitzat en informació turística que porta 25 anys en antena. Així, la seua presentadora, Ester Eiros, porta tres anys al capdavant del programa amb gran quantitat de col·laboradors experts en diferents aspectes relacionats amb el turisme com la gastronomia, la natura i els paisatges o el patrimoni cultural o arquitectònic.

Pujar