elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pacte de governabilitat de Morella segueix en estand by després de perdre el PSOE la majoria absoluta

El pacte de governabilitat de Morella segueix en estand by després de perdre el PSOE la majoria absoluta
  • Ramsés Ripollés confia a tancar en les pròximes hores una reunió amb Independents per Morella

El feu socialista per antonomàsia, Morella, segueix sense buidar el pacte de legislatura després de perdre el PSPV-PSOE la majoria absoluta.

Guanyador de les eleccions, amb 695 vots i cinc regidors, Rhamsés Ripollés ha confirmat que ja s'han posat en contacte amb Independents per Morella, la segona força política amb 505 vots i 4 regidors, però “estem a l'espera que ens traslladen quan mantindrem la reunió”.

No obstant això, l'actual alcalde confia a tancar en les pròximes hores una reunió amb Independents per Morella, que són els que actualment tenen la clau de la governabilitat.

De fet, la suma PSOE i Independents per Morella donaria 9 regidors, però també donaria la suma en un possible pacte de govern entre PP (2) i Independents per Morella, amb sis regidors, que tindrien la majoria absoluta.

Des del PP asseguren que la iniciativa ha de liderar-la el PSOE com a guanyador de les eleccions i assenyalen que des de la nit electoral ningú s'ha posat en contacte amb ells per a asseure's a parlar. Per això, si la setmana vinent no hi ha cap avanç, la setmana vinent valoraran si contacten amb els independents i s'asseuen a parlar.

Pujar