elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella la Vella amplia l’oferta de visites per al 2018

Morella la Vella amplia l’oferta de visites per al 2018
    MÉS FOTOS
    Morella la Vella amplia l’oferta de visites per al 2018 - (foto 2)

    Morella la Vella comptarà amb un servei estable de guies per a les visites a les pintures rupestres adjudicat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. D'aquesta manera, l'emplaçament obrirà durant els caps de setmana i festius per a grups reduïts i amb inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme de Morella de manera gratuïta. Així, durant aquestes setmanes, les pintures rupestres es poden visitar tots els dies, fins al 5 de gener, llevat el dia de Cap d'Any.

    La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que "les pintures rupestres de Morella la Vella són una part molt important del nostre patrimoni i és necessari comptar amb un horari de visites estable perquè tots i totes en puguem gaudir". L'edil ha comentat que "durant aquestes dues setmanes de Nadal les pintures rupestres es poden visitar tots els dies menys l'1 de gener amb l'horari habitual". Rocío ha volgut "convidar a visitar aquest emplaçament on estan les pintures rupestres, declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO".

    Morella acollirà el Congrés Nacional de Pintures Rupestres des del 6 fins al 9 de febrer. Aquest es celebra cada any en un emplaçament important que alberga pintures rupestres. A més, el congrés compta amb la col·laboració del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

    Horaris de Morella la Vella

    Morella la Vella obri durant aquestes dues setmanes de Nadal fins al 5 de gener. Així, els dies 28, 29 i 30 de desembre, així com el 2, 3, 4 i 5 de gener, obrirà al matí amb visites guiades a les 11.00 i 12.30 hores i a la vesprada a les 16.00 hores. El dia 31 de desembre, es realitzaran visites només en l'horari de matí.

    D'aquesta manera, l'horari d'hivern comptarà amb dos guies per a obrir els caps de setmana i festius. L'horari d'estiu comença l'1 de juny fins al 15 d'octubre amb 2 guies que ofereixen 4 serveis de visites, el qual també s'instaura durant les vacances de Pasqua.

    Pujar