26 de novembre de 2020 26/11/20

PP Morella: “El PSOE bloqueja el 95% del Pla de Reactivació tres mesos després d'aprovar-lo”

PP Morella: “El PSOE bloqueja el 95% del Pla de Reactivació tres mesos després d'aprovar-lo” - (foto 1)
  • El portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, lamenta que la localitat estiga perdent oportunitats perquè “els qui governen només pensen a cobrar i s'obliden de treballar”

El Partit Socialista de Morella ha sigut incapaç d'activar en tres mesos el Pla de Reactivació que va aprovar el passat estiu per a lluitar contra la pandèmia. Amb només un 5% de les mesures previstes posades en marxa, “la situació actual constata que el PSOE no ha tingut gens d'interés a executar aquella bateria d'accions que va anunciar i, en definitiva, que només ho va fer de cara a la galeria”.

Així ho ha considerat el regidor i portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui ha qüestionat al PSOE el vertader objectiu del Pla de Reactivació. “En plena pandèmia presentem una proposta que el PSOE va rebutjar i la seua resposta va ser improvisada, sense pressupost concret ni cronograma d'actuacions”. “Una eixida cap avant que els seus resultats hui demostren que el seu únic interés era rebutjar el pla del PP”.

Cal recordar que tres mesos després que el PSOE aprovara una bateria d'accions, “res se sap sobre el grau d'execució de moltes d'elles, com el protocol municipal per a atallar un nou rebrot”. Tal com recorda Lecha, “es va acordar crear una targeta per a compres sota el lema 'Morella solidària'; es va anunciar un pla de voluntariat en col·laboració amb Creu Roja; es va garantir l'adquisició de recursos tecnològics per a famílies vulnerables; així com es van garantir ajudes per a material escolar”.

Aquestes accions “no s'han implementat”. I no són les úniques, tal com denuncia el portaveu del PP. En efecte, segueix sense activar-se un pla d'atenció psicològica, no s'ha agilitat el pagament a proveïdors, tampoc activat les ajudes per a autònoms i pimes, o el viver d'empreses.

Des del PP reivindiquen “el compliment dels acords”. “En cas contrari, el missatge que el PSOE estarà transmetent a la ciutadania serà el de la desconfiança, perquè anunciar una bateria d'accions i limitar a un 5% el compliment de les mateixes en tres mesos demostra que en lloc de treballar, al PSOE sol el preocupa cobrar”.

Pujar