24 de setembre de 2020 24/9/20

Morella prepara un pont amb moltes activitats per a tots els públics

Morella prepara un pont amb moltes activitats per a tots els públics - (foto 1)

  Morella està preparada per a rebre molts visitants durant els pròxims dies festius amb gran varietat d’activitats que completen la visita a la ciutat i el seu patrimoni. D’aquesta manera, la V Pujada al Castell de Morella, contacontes, el passeig per la Fàbrica Giner, la presentació del CD de la Rondalla, el concert de Morella Sonora i la Desfilada de Moda dels alumnes de 2n de batxillerat omplin el cap de setmana d’activitats per a tots i totes.

  El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “es preveu un pont amb molta ocupació a la ciutat, per la qual cosa, hem preparat diferents activitats esportives, culturals i festives perquè morellanes, morellans i visitants puguen gaudir de la ciutat durant aquestos dies”. A més, Jorge ha comentat que “aquestes activitats complementen les visites als museus, Castell o Basílica que es poden realitzar durant tot l’any”. D’aquesta manera, l’edil ha aprofitat per a “animar a tots i totes a visitar Morella i gaudir de les possibilitats que ofereix la ciutat per a aquestos dies”.

  A més, la il·luminació especial de Nadal s’engegarà cada nit pels principals carrers de la ciutat. Des de Sant Miquel fins a la plaça Colom les llums completen l’encant habitual dels carrers de Morella que està preparada per a les festes de Nadal. L’enllumenat segueix la línia del 2015 quan Morella va ser escollit com a Pueblo Bello y Bueno de la campanya de Ferrero Rocher. Així, cada any es realitza un nou disseny i distribució dels ornaments, així com s’afegeixen llums noves.

  Programació d’activitats per al pont de desembre

  Morella acull diferents activitats esportives, culturals i festives durant els dies festius d’aquesta setmana. Així, el divendres a les 11.00 hores es realitzarà un Passeig senderista a la Fàbrica Giner. Aquest consisteix en una ruta per la nova senda d’aquest paratge de 3,5 quilòmetres i apta per a tots els públics. A la vesprada, la Sala del Justícia acull el contacontes Contes a la llar del foc destinat a xiquetes i xiquets de 4 a 9 anys a les 17.30 hores. A les 19.00 hores, la Rondalla de Morella presenta el seu CD al Teatre Municipal.

  El dissabte també alberga activitats entre les quals destaca la V edició de la Pujada vertical al Castell. Aquesta cursa ix des de l’Hostal Nou a les 12.00 hores i admet inscripcions fins al 8 de desembre a l’Oficina de Turisme de Morella, al telèfon 964173032 i a través del correu esports@morella.net. El concert de Morella Sonora tindrà lloc a les 20.00 hores al Teatre Municipal amb el trio de flautes i piano Joueurs de flûte. Finalment, els i les alumnes de 2n de Batxillerat celebren la Desfilada de Moda a l’Espai Firal amb dues sessions. La primera és a les 19.00 hores i la segona a les 11.30 hores.

  A més de les activitats especials per als dies festius, Morella ofereix les visites habituals pel patrimoni i la història de la ciutat. D’aquesta manera, el Castell, la Basílica Arxiprestal, el museu Temps de Dinosaures i les Torres de Sant Miquel romandran oberts cada dia.

  Pujar