24 de setembre de 2020 24/9/20

Morella posa en marxa el programa de contractació de joves

Morella posa en marxa el programa de contractació de joves - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella posa en marxa el programa de contractació de joves - (foto 2)

  Morella s'adhereix al programa de la Generalitat Valenciana per a la contractació de joves amb formació Avalemjoves+ del servef. Es tracta d'un pla dirigit a persones entre 16 i 30 anys amb estudis superiors, ja siguin universitaris o de formació professional. Els contractes d'aquest són de jornada completa i amb una duració de 12 mesos com a mínim.

  L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que "és una bona oportunitat per a poder contractar a gent jove i amb formació superior a Morella. A més, des de l'ajuntament ajudarem als interessats a tramitar la documentació i la informació necessària per a optar a aquestes places". Rhamsés també ha comentat que "fomentar el treball entre els joves, i més entre els que tenen formació, als pobles és una mesura per a lluitar contra el despoblament que sofrim a l'interior de Castelló". Avui en dia, el despoblament rural és un problema que afecta greument a moltes localitats i "la gent jove es el futur d'aquestes, per la qual cosa, és importantíssim tindre'ls en compte i donar-los oportunitats".

  Les persones interessades en accedir a aquestos llocs de treball han de seguir el següent procediment. Les que s'oferiran després de la inscripció dels joves, s'adaptaran al màxim as seus perfils. Però, en primer lloc, per a optar a estes, s'ha d'estar inscrit al sistema de garantia juvenil i al servef com a demandant de treball.

  L'ajuntament de Morella s'ofereix a donar suport i informació per a la tramitació de documentació. Així, per a facilitat el procés, estan a la seua disposició de l'Agent de Desenvolupament Local al telèfon 964160034, al correu electrònic aedlmorella@gmail.com i a la pàgina web http://agenciadecolocacionmorella.blogspot.com.es/. El termini per a demandar les places finalitza el 8 de maig, inclós.

  Pujar