elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella posa en marxa el programa de contractació de joves

Morella posa en marxa el programa de contractació de joves
  MÉS FOTOS
  Morella posa en marxa el programa de contractació de joves - (foto 2)

  Morella s'adhereix al programa de la Generalitat Valenciana per a la contractació de joves amb formació Avalemjoves+ del servef. Es tracta d'un pla dirigit a persones entre 16 i 30 anys amb estudis superiors, ja siguin universitaris o de formació professional. Els contractes d'aquest són de jornada completa i amb una duració de 12 mesos com a mínim.

  L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que "és una bona oportunitat per a poder contractar a gent jove i amb formació superior a Morella. A més, des de l'ajuntament ajudarem als interessats a tramitar la documentació i la informació necessària per a optar a aquestes places". Rhamsés també ha comentat que "fomentar el treball entre els joves, i més entre els que tenen formació, als pobles és una mesura per a lluitar contra el despoblament que sofrim a l'interior de Castelló". Avui en dia, el despoblament rural és un problema que afecta greument a moltes localitats i "la gent jove es el futur d'aquestes, per la qual cosa, és importantíssim tindre'ls en compte i donar-los oportunitats".

  Les persones interessades en accedir a aquestos llocs de treball han de seguir el següent procediment. Les que s'oferiran després de la inscripció dels joves, s'adaptaran al màxim as seus perfils. Però, en primer lloc, per a optar a estes, s'ha d'estar inscrit al sistema de garantia juvenil i al servef com a demandant de treball.

  L'ajuntament de Morella s'ofereix a donar suport i informació per a la tramitació de documentació. Així, per a facilitat el procés, estan a la seua disposició de l'Agent de Desenvolupament Local al telèfon 964160034, al correu electrònic aedlmorella@gmail.com i a la pàgina web http://agenciadecolocacionmorella.blogspot.com.es/. El termini per a demandar les places finalitza el 8 de maig, inclós.

  Pujar