10 de juliol de 2020 10/7/20

Morella organitza activitats durant la setmana amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Morella organitza activitats durant la setmana amb motiu del Dia Internacional de les Dones - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella organitza activitats durant la setmana amb motiu del Dia Internacional de les Dones - (foto 2)

  Morella ha preparat activitats durant la setmana amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. D’aquesta manera, un taller de confecció de pancartes, una concentració, una taula rodona i cine són les activitats que es succeiran durant aquesta setmana a la ciutat. A més de la lectura del manifest feminista per la igualtat i de suport a la vaga del 8 de març.

  La regidora d’Igualtat, Lola Viñals, ha destacat que “hem preparat diferents activitats per a promoure la igualtat en els quals esperem una elevada participació per a reivindicar la igualtat salarial, la posada en valor de les dones en els àmbits públics, la investigació, ciència, art, política, etc.”. A més, l’edil ha volgut “animar a totes i tots a la participació en les activitats programades durant la setmana per a conscienciar-nos de les desigualtats que encara existeixen en la nostra societat i treballar per la igualtat entre homes i dones”.

  Morella compta amb un Consell Municipal d’Igualtat, el qual es va constituir el passat mes de novembre. Així, aquest compta amb el Pla Municipal d’Igualtat com a eina principal per a fomentar la igualtat en tots els aspectes de la vida a Morella. Així, el Consell compta amb membres de les associacions i entitats de Morella. D’aquesta manera, aquest pretén aconseguir una societat més igualitària.

  Finalment, cal destacar que el manifest feminista per a promoure la igualtat i d’adhesió a la vaga feminista també es llegirà al començament del Ple Ordinari de març previst per al dia 15 d’aquest mes.

  Activitats del Dia Internacional de les Dones

  El 7 de març es realitza un taller de confecció de pancartes en suport a la vaga feminista del 8 de març amb la participació de les entitats educatives a l’ajuntament de Morella a les 20.00 hores. El Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, la plaça de l’ajuntament alberga l’acte d’adhesió a la vaga feminista, en el qual s’exhibiran les pancartes realitzades al taller, a les 20.10 hores. A continuació hi haurà una taula redona al voltant de la situació de les dones a la comarca dels Ports a càrrec de l’Agent d’Igualtat de Morella. Finalment, el diumenge, 11 de març, es projecta la pel·lícula Una mujer fantástica al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

   

  Pujar