19 d’octubre de 2019 19/10/19

Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves

Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves - (foto 2)

  L’ajuntament de Morella es va acollir al Pla Avalem Joves de la Generalitat Valenciana fa uns mesos i ara ha rebut l’aprovació amb el pressupost de 172.074 euros i podrà oferir 10 contractes per a joves. Aquestes cobreixen totes les àrees de l’ajuntament i se pretén que els joves de Morella puguen tindre la seua primera experiència laboral. A més, aquesta mesura té l’objectiu, també, de frenar el despoblament que sofreixen les zones rurals i que la gent tinga oportunitats en poblacions menudes i de l’interior.

  Els requisits imprescindibles per a optar als llocs de treball són ser menor de 30 anys i tindre estudis universitaris o de mòdul superior. A més, cal estar inscrit o inscrita al SERVEF com a demandant de treball i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Avalem Joves pretén millorar la ocupabilitat de les persones joves i contribuir a la implantació d’un nou model productiu. Així, en els pròxims dies es publicaran les diferents ofertes.

  L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “volem que els joves tinguen oportunitats a Morella i als pobles menuts perquè són el futur del nostre poble”. Així, l’edil ha comentat que “aquesta iniciativa és molt important per a Morella perquè ajuda als joves a tindre les seues primeres experiències laborals i a la localitat a cobrir diferents àrees que necessiten personal”. D’aquesta manera, “també estem a l’espera que es confirme el pla per a joves sense qualificació i millorar tots els serveis que ofereix l’ajuntament” ha comentat. Finalment, Rhamsés ha fet una crida i ha dit que “aprofitem l’oportunitat que ens dóna Avalem Joves i recolzem a tots els interessats en optar a aquests contractes que poden acudir als tècnics de l’ajuntament que els ajudaran en tot el necessari”.

  Reforços a la Brigada de Medi Ambient

  D’altra banda, Morella ha incorporat dins del Pla d’Ocupació Local, avui a dos reforços per a la Brigada de Medi Ambient de l’Ajuntament. D’aquesta manera, s’amplia la plantilla durant els mesos estivals. Així, Morella pot intensificar les tasques de neteja. Rhamsés ha comentat que “és important cobrir diferents àrees de treball a Morella i aquesta intensifica la feina durant la campanya d’estiu, així que hem pogut contractar aquestes dues persones”. La setmana que ve, dins del pla d’ocupació de la Taula del Sènia, s’incorporaran 10 treballadors més.

  ocultar
  Morella oferirà 10 contractes del Pla Avalem Joves
  Pujar