30 d’octubre de 2020 30/10/20

Morella ofereix nombrosos serveis educatius per a l'estiu

Morella ofereix nombrosos serveis educatius per a l'estiu - (foto 1)
  • L'Escola d'Estiu i l'Esplai d'Esport i Anglés són els principals serveis educatius a Morella

  • Aquestos són molt importants per a la conciliació familiar i laboral a l'estiu que els xiquets i xiquetes tenen vacances

Morella es prepara per a l'estiu i ofereix diferents serveis educatius per als xiquets i xiquetes de la ciutat. D'aquesta manera, l'Escola d'Estiu i l'Esplai d'esport i Anglés són els principals serveis en les quals les xiquetes, xiquets i joves de Morella poden realitzar diferents activitats en la temporada de vacances escolars.

La regidora d'Educació, Judit García, ha destacat que "aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes de Morella tinguen activitats durant els mesos de vacances". D'aquesta manera, els diferents espais municipals estan disponibles per a fer activitats de tot tipus. Judit també ha comentat que "es tracta de donar un servei perquè puguen fer activitats i conciliar la vida laboral i familiar quan els xiquets i xiquetes estan fora del període escolar". A més, "aquest servei és molt important perquè es continue l'aprenentatge durant els mesos d'estiu i seguisca la seua educació i formació".

L'Escola d'Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d'alumnes que es matriculen per setmanes. Així, les inscripcions estan obertes fins al 15 de juny i es pot realitzar a les oficines de l'ajuntament de Morella. L'Escola d'Estiu comença el 25 de juny i acabarà el 27 de juliol, així, enguany compta amb la novetat de participar dins de l'Early Music Morella amb diferents tallers des del 20 fins al 26 de juliol.

D'altra banda, fa uns anys que s'ha afegit l'Esplai d'Esport i Anglés destinat a un públic major. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretén seguir amb l'aprenentatge d'idiomes durant l'estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances. Les activitats de l'Esplai d'Esport i Anglés començaran el dos de juliol i les inscripcions estan obertes al CISE.

Aquests dos serveis faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d'educació i diversió durant les vacances escolars. A més, aquestos espais generen ocupació per a l'estiu a la ciutat, ja que fan falta monitors i monitores que preparen les activitats. Així, per a l'Escola d'Estiu es necessiten tres monitors i per a l'Esplai d'Anglés i Esport dos més.

Pujar