elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella obri la matrícula de la Universitat per a Majors el 21 de setembre

Morella obri la matrícula de la Universitat per a Majors el 21 de setembre

    La Universitat per a Majors amb la Seu dels Ports situada a Morella i Vilafranca obri el període de matrícula el 21 de setembre. D'aquesta manera, l'ajuntament de Morella i la UJI segueixen apostant, un any més, en aquest servei que apropa la universitat a la comarca. La Universitat per a Majors està destinada a persones de més de 55 anys, a més, Morella espera que tingue molta acollida com en cursos anteriors amb gent de tota la comarca i permet a la Gent Gran augmentar la seua formació i aprendre sobre diferents matèries.

    La regidora de la Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que "la Univeristat per a Majors és un servei molt important a Morella i la comarca dels Ports ja que apropa la universitat als nostres pobles i ofereix ampliar l'educació als més grans". D'aquesta manera, l'edil ha comentat que "seguim apostant per aquest servei junt a la UJI, ja que cada any té molta acceptació i participació, la qual volem repetir en el curs 2017-2018 que ha de començar en els propers mesos". Finalment, Malú ha volgut "animar a totes i tots els majors de 55 anys a matricular-se a la universitat per a majors a partir del 21 de setembre". Cal comentar que la matrícula es pot realitzar a la Biblioteca Municipal de Morella a partir del 21 de setembre de 10.00 a 13.00 hores.

    Cursos i tallers d'anglés a Morella
    El Centre Formatiu de Morella inicia la seua activitat i el dilluns comencen els cursos d'anglés. Així, per al curs 2017-2018 s'han matriculat més de 80 alumnes distribuïts en els diferents nivells que s'imparteixen. A més, Morella realitza un examen extraordinari d'anglés del Trinity College London el 13 de desembre. Aquelles persones interessades en presentar-se, s'han d'inscriure abans del 18 de setembre a través del correu escolaidiomesmorella@gmail.com.

    Pujar