elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny

Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny
  • Avui han presentat el nou format Morella tuber aestivum, en el qual participaran Isabel Arranz, Carlos Quílez, Josep Maria Pijuan i Joan Miquel Capell

  • Cal reservar les entrades de manera anticipada a través d’Entradium.com

MÉS FOTOS
Morella Negra en versió d’estiu per al 5 de juny - (foto 2)

La ciutat de Morella recupera, a poc a poc, l’activitat cultural per als mesos d’estiu i un dels primers actes serà Morella tuber aestivum el pròxim 5 de juny. El Teatre Municipal acollirà a Isabel Arranz, Carlos Quílez, Josep Maria Pijuan i Joan Miquel Capell en aquesta versió d’estiu del festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa.

Avui l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Promoció Turística, i el comissari de Morella Negra, Jorge García, han presentat la programació de Morella tuber aestivum. Aquest tindrà lloc al teatre i és necessari reservar les entrades de manera anticipada a causa de les limitacions de l’aforament que provoca la pandèmia de la COVID-19. Així, les entrades es poden adquirir de manera gratuïta a través de la pàgina web https://entradium.com/es/events/morella-tuber-aestivum-i

L’alcalde de Morella ha destacat que “l’organització de Morella Negra realitza un gran esforç cada any en la preparació del festival i ara encara més per a presentar aquest nou format d’estiu que engegarà l’activitat cultural de la ciutat”. L’edil ha aprofitat per a “agrair la seua implicació amb l’activitat cultural de la ciutat i que Morella tuber aestivum es quede com una data marcada en el calendari cultural com ja ho és Morella Negra”. D’altra banda, Jorge ha explicat que “enguany es va celebrar un festival de Morella Negra diferent i en format online amb les limitacions que provocava la pandèmia al mes de febrer” i ha afegit que “es van quedar taules redones i presentacions per fer, sobre les quals vorem una mostra el dia 5 de juny”. El comissari ha remarcat que “tindrà lloc la presentació del llibre Sin reglas amb la seua autora Isabel Arranz, el qual va ser finalista de l’últim premi Tuber melanosporum que atorga Morella Negra, així com la taula redona Trames blanques de novel·la negra on experts contaran casos reals sobre el blanqueig de capital”.

Programació de Morella tuber aestivum

El dissabte 5 de juny el Teatre Municipal acollirà Morella tuber aestivum a partir de les 19.00 hores. Aquest s’iniciarà amb la presentació del llibre Sin reglas d’Isabel Arranz, el qual va ser finalista del premi Tuber melanosporum en l’última edició de Morella Negra com la trufa. En acabar, tindrà lloc la taula de debat Trames blanques de novel·la negra, la qual estarà moderada pel periodista i escriptor Carlos Quílez i comptarà amb la participació de Josep Maria Pijuan, President del Tribunal de les Corts d’Andorra i Joan Miquel Capell, excomissari dels Mossos d’esquadra i escriptor, també finalista del Tuber melanosporum en la tercera edició.

Pujar