elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella rep milers de visitants durant els ponts d’octubre

Morella rep milers de visitants durant els ponts d’octubre

  Tant el pont del 9 d’octubre tant com el del 12, Morella ha obtingut una gran afluència de turisme. D’aquesta manera, l’ocupació ha estat al voltant del 95% durant aquest darrer cap de setmana i els carrers de la ciutat s’han vist plens de gent. Així, la ciutat ha comptat amb molta participació a les activitats culturals d’aquestos dies i els museus i monuments de la ciutat han registrat nombroses visites. També destacar l’àmplia oferta que té Morella aquestos dies per practicar senderisme, rutes BTT, el parc d’aventura Saltapins, l’excel·lent gastronomia que ofereixen els restaurants, a més de visitar la ciutat.

  Després d’un estiu amb unes bones xifres turístiques i un sorprenent mes de setembre on ha hagut un increment notable de visitants, estos dies festius han reafirmat la dinàmica favorable del turisme a Morella.

  El regidor de Turisme, Jorge García, ha comentat que “aquestes dades són molt positives per a Morella i hem d’aprofitar aquestos caps de setmana llargs on els i les visitants aprofiten per a veure la nostra ciutat”. A més, l’edil ha destacat que l’ocupació a cases rurals i hotels ha estat molt elevada al coincidir dies festius consecutius. Així molta gent ha aprofitat per a passar els ponts en aquesta zona”. Finalment, Garcia ha afegit que, “a falta de xifres oficials, pareix que el nombre de visitants ha sigut superior al de l’any passat degut al bon temps i la distribució dels dies festius.”

  La tardor és una època excel·lent per visitar Morella degut a l’extensa oferta complementària que ofereix el municipi. Des de les nombroses rutes tant de senderisme i BTT on contemplar el preciosos paisatges que ens deixa la tardor, fins a gaudir de la magnífica gastronomia que ofereixen els restaurants aquests mesos.

   

  Pujar