elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella manté quatre casos de COVID-19 actius i demana reduir les reunions socials en Nit de cap d'any

Morella manté quatre casos de COVID-19 actius i demana reduir les reunions socials en Nit de cap d'any
  • Els contagis són d'origen social, encara que han disminuït des de l'última actualització, quan eren 11 els infectats de manera activa

Morella presenta quatre casos actius de COVID-19 de caràcter social, els quals han disminuït des de l’última actualització, quan eren 11. Així, des de salut pública es realitzen les proves PCR als contactes directes a causa de la detecció de casos també en altres localitats de la comarca i continuar amb el seguiment i la possible variació de les dades. A més, s’han produït algunes altes dels positius de les darreres setmanes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “els positius han disminuït respecte a les últimes setmanes, però venen dies que hem d’estar en alerta al màxim a causa del cap d’any i l’augment de la mobilitat”. L’edil ha explicat que “També s’han produït diverses altes en els últims dies” i ha afegit que “cal continuar alerta amb les diferents mesures de seguretat i les reunions socials durant aquestos dies de cap d’any”. Rhamsés ha insistit que “cal extremar la prevenció i seguir amb les mesures de seguretat d’ús de la mascareta, higiene, distancia social, aforament i limitació de les reunions socials per a garantir la salut de totes i tots”. “També ens alegrem que la vacuna haja arribat i s’inicie la campanya de vacunació per a finalitzar amb aquesta pandèmia” ha comentat l’alcalde.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella presta els serveis per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Així, els Serveis Socials estan disponibles al telèfon 964 16 00 34 ext. 5. “Des de l’ajuntament prestem el servei per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Les necessitats més bàsiques a domicili com tirar el fem o portar els aliments a casa, entre altres”.

Pujar