2 d’abril de 2020 2/4/20

El PP de Morella llança un ambiciós pla d'ajudes socials per a atraure noves famílies al poble

El PP de Morella llança un ambiciós pla d'ajudes socials per a atraure noves famílies al poble - (foto 1)

  El Partit Popular de Morella ha llançat un ambiciós pla d'ajudes socials per a atraure noves famílies al municipi per a, tal com ha subratllat el candidat del PP a l'alcaldia, Jesús Lecha, “recuperar la població que el municipi ha perdut en l'última dècada com a conseqüència de la caiguda de quasi un 30% de les inversions en benestar social per part del govern municipal en aquesta legislatura”.

  Per a açò, entre les mesures estavella que els populars contemplen en el programa estan les ajudes per a la natalitat de 2.000 euros (1000 de Diputació i 1000 de l'Ajuntament), una guarderia gratuïta de 0 a 3 anys, una ajuda de 2.000 euros anuals durant quatre anys a les noves famílies que vengen a viure a Morella. A més han anunciat també la creació d'una Xarxa de Calor Pública que distribuïsca aigua calenta i vapor per a la calefacció a totes les llars, gratuïta el primer any de funcionament, que suposarà un estalvi del 60% de la factura de cada habitatge.

  El Pla social impulsat pel PP inclou també una ajuda per a pagar el 50% de les noves altes a internet durant 2 anys, una ajuda per a pagar el 50% de les factures de l'aigua i llum als beneficiaris de Pensions no Contributives i del 30% a les pensions mínimes, a més d'una ampliació de l'oferta d'oci dels joves amb programació d'activitats tots els caps de setmana en l'Espai Firal.

  Programa+65

  Així mateix, el candidat del PP ha assenyalat que els majors de 65 anys van a tenir un protagonisme especial en la gestió del govern municipal per ser una part molt important del passat, el present i el futur del nostre poble. Per aquest motiu i, a fi de millorar la seua qualitat de vida “anem a engegar el Programa 65 per a millorar la seua qualitat de vida i impulsant l'envelliment actiu”.

  El citat programa contempla entre altres mesures; ajudes per a la rehabilitació d'habitatges i adaptació per a persones amb mobilitat reduïda, una regidoria de Soledad, la integració en la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Majors, plena accessibilitat de les persones majors a l'ús de les noves tecnologies i de les xarxes de comunicació social, ajudes per a l'adquisició i manteniment d'audiòfons i ulleres graduades i també per a la cura de la salut bucodental.

  Pujar