elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella incorpora vuit persones amb el programa EMERGE

Morella incorpora vuit persones amb el programa EMERGE
  • Aquesta brigada ha començat avui amb els treballs de neteja dels desperfectes que ha causat el vent a l’Espai Firal aquest cap de setmana

MÉS FOTOS
Morella incorpora vuit persones amb el programa EMERGE - (foto 2)
Morella incorpora vuit persones amb el programa EMERGE - (foto 3)

L’Ajuntament de Morella ha incorporat set peons i un encarregat  a través del programa EMERGE de la Generalitat Valenciana. Així, aquesta nova brigada treballarà durant set mesos a la ciutat i ha començat avui amb els treballs de neteja dels desperfectes que el vent va causar a l’Espai Firal durant la matinada del dissabte. També està previst que realitzen diferents treballs a la zona de l’Hostal Nou i el polígon industrial Les Casetes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “amb el programa EMERGE hem contractat vuit persones que, com en altres temporades, s’encarreguen de la neteja en les proximitats dels nuclis urbans, així com de prevenció d’incendis entre altres”. L’edil ha destacat que “és una de les brigades també d’emergències de la Generalitat, i precisament avui, han començat amb una emergència com són els desperfectes que va causar el vent aquest cap de setmana a l’Espai Firal i a tota la zona del pinar de l’Albereda”. Rhamsés també ha comentat que “s’incorporaran en les pròximes setmanes tres noves contractacions a la brigada municipal per a reforçar els diferents treballs a través del pla especial de LABORA per la COVID-19”.

A més de la incorporació de la brigada del programa EMERGE, l’Ajuntament de Morella contractarà tres persones més de reforç per a la brigada municipal. A més, cal recordar a través del programa Avalem Joves. Així, “els i les joves interessades, ens ho poden fer saber i així poder adaptar les necessitats de l’ajuntament als perfils” ha afegit Rhamsés.

L’alumnat de l’aula mixta de l’Escola Infantil torna a classe

L’aula mixta de l’Escola Infantil de Morella ha recuperat l’activitat escolar després de tres setmanes tancada a causa d’un brot de COVID-19. D’aquesta manera, cal recordar que s’han de seguir les diferents mesures de seguretat per a garantir la salut de les persones. Així, cal mantindre la distància social, rentar-se les mans de forma freqüent i utilitzar correctament la mascareta.

Pujar