elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella inaugurarà l’exposició dels cartells del 54 Sexenni el diumenge

Morella inaugurarà l’exposició dels cartells del 54 Sexenni el diumenge - (foto 1)

  El diumenge a les 12.00 hores, Morella inaugurarà l’exposició de tots els cartells que es van presentar al concurs del 54 Sexenni. Aquesta estarà present a les Sales Gòtiques de l’ajuntament fins al 21 de gener. Així, els morellans, morellanes i visitants podran gaudir dels diferents dissenys que es van presentar al concurs per a ser la imatge de les festes majors de Morella, les quals se celebren cada sis anys.

  La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “fins ara coneixem el cartell guanyador, però ara podrem veure tots els cartells que es van presentar al concurs amb dissenys de diferents estils”. Així, l’edil ha comentat que “s’exposen els cartells de totes les categories de forma que es pot veure el treball dels alumnes del col·legi, de l’institut i de la categoria principal”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a tots i totes a visitar aquesta exposició que ens apropa més a les festes del Sexenni, unes dates molt importants per als morellans i morellanes”.

  El Sexenni són les festes majors de Morella, en honor a la Mare de Déu de Vallivana, les quals se celebren cada sis anys. Aquest tindrà lloc entre els dies 18 i 27 d’agost del 2018 amb els carrers per on passen els retaules i processons engalanats per a l’ocasió i les tradicionals danses que omplin de festa la ciutat. El Sexenni de Morella és una festa declarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial.

  Agenda del cap de setmana

  Morella ofereix activitats durant el cap de setmana. D’aquesta manera, el dissabte a les 18.00 hores, el Festival de Mans Unides tindrà lloc al Teatre Municipal de Morella. El diumenge, la Basílica Arxiprestal acull a la Coral dels membres de la Universitat per a Majors a les 18.00 hores. El diumenge a les 16.00 hores es realitzarà la reobertura del Casal Jove. A més, cal recordar que l’enllumenat de Nadal recorre els principals carrers de la ciutat i s’engega cada nit fins al 7 de gener.

  Pujar