11 de juliol de 2020 11/7/20

Morella inaugurarà les XV Jornades de la Trufa el divendres

Morella inaugurarà les XV Jornades de la Trufa el divendres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella inaugurarà les XV Jornades de la Trufa el divendres - (foto 2)

  Morella està preparada per a acollir les XV Jornades de la Trufa. D'aquesta manera, aquestes jornades gastronòmiques s'allarguen des del divendres, 26 de gener, fins a l'11 de març on morellanes, morellans i visitants podran gaudir de menús especials cuinats amb trufa en els restaurants de la ciutat. A més, tallers, showcooking i degustacions són altres de les activitats que ofereix la ciutat durant aquest temps.

  La inauguració de les jornades donarà a conéixer els menús que han preparat el Cardenal Ram, Casa Roque, Daluan, La Fonda Moreno, Marqués de Cruïlles, El Mesón del Pastor, Pizzeria Lola, Vinatea, El Faixero, l'Escudella i la Taverna del Forn.

  El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que "les Jornades de la Trufa s'han convertit en dates assenyalades al calendari de Morella i la comarca per a promocionar aquest producte característic de la gastronomia de la zona". A més, l'edil ha comentat que "s'hi han incorporat nous restaurants a aquestes jornades que compten amb la participació d'hostalers, no sols de Morella, sinó d'altres pobles com Cinctorres i Vilafranca per a compartir la gastronomia que tenim en comú". Jorge ha comentat que "la trufa és un producte molt característic als ports, per la qual cosa, aquestes les Jornades de la Trufa suposen un atractiu més perquè els i les visitants puguen gaudir de la nostra ciutat". Finalment, ha aprofitat "per a convidar a morellanes, morellans i visitants a gaudir dels menús especials i les activitats gastronòmiques que envolten aquestes jornades".

  Un dels principals atractius de les XV Jornades de la Trufa són els showcooking on es pot veure com realitzen els plats, així com degustar el producte. D'aquesta manera, el dia dos de febrer Casa Roque comença el primer d'aquestos, seguit del restaurant Vinatea el dia nou. Al mes de març, el dia dos el realitzaran conjuntament el restaurant El Faixero i la Pizzeria Lola i finalment Daluan el nou de març.

  Pujar