2 de juliol de 2020 2/7/20

Morella inaugura la X Jornada Internacional de consum d’OMICs

Morella inaugura la X Jornada Internacional de consum d’OMICs - (foto 1)

  La Unió de Consumidors de Castelló ha triat Morella per a realitzar la X Jornada Internacional de Consum d’OMICs. El congrés consta de diferents xerrades i debats que s’allarguen entre avui i demà sota el tema L’arbitratge de consum en l’àmbit de la Unió Europea. Així, destaca la Conferència Oberta al públic que te lloc aquesta vesprada a l’Ajuntament de Morella.

  El congrés compta amb la participació d’experts i representants de la Unió de Consumidors i del consistori. El regidor de Comerç, Jorge García, ha agraït “a la Unio de Consumidors de Castelló que hagi pensat en Morella per a realitzar el congrés”. L’edil també ha destacat que “és important per a la ciutat poder realitzar congressos de forma que s’ofereixen activitats per als morellans i morellanes i, a més, ens visiten els participants i organitzadors dels mateixos”.

  Aquesta vesprada destaca la Conferència Oberta en la que assisteix públic general. Aquesta envolta aspectes pràctics de la plataforma ODI per a la resolució de conflictes online.

  Morella, ciutat de congressos

  Morella s’ha convertit en una ciutat sobre la qual les institucions i entitats pensen per a fer els seus congressos. Aquesta és una mesura que desestacione el turisme de la localitat i porta visitants a la ciutat fora dels caps de setmana o festius en els que Morella té una major quantitat de turistes. D’aquesta manera, el regidor de Turisme, Jorge García, ha comentat que “comptar amb les sales del Justícia i del Consell per a oferir aquestes activitats és una solució a l’estacionament del turisme de Morella, ja que venen visitants fora de la temporada alta”.

  Agenda del Pont de maig

  Cal recordar que aquest cap de setmana Morella compta amb diferents activitats culturals on la música i la literatura són protagonistes. D’una banda, el dissabte  Comunicacions dels Ports entrega els premis de micro-relats ‘Sergio Beser’ el dissabte a les 12.00 hores a la Sala del Consell. Ja, per la vesprada, una nova entrega de Diàlegs dels Ports debat sobre l’actualitat de les marques a les 19.30 hores a la Sala del Justícia.

  Per una altra part, l’Associació Musical Mestre Candel ofereix el Concert de Primavera amb la novetat d’incloure el cant a l’actuació. Aquest és el dissabte al Teatre Municipal a les 18.00 hores. Així, el diumenge tindrà lloc la IV edició de Morella Sonora amb el concert de l’Octet de Vent del Conservatori Superior de música de Castelló a les 19.00 hores, també al Teatre.

  Pujar