4 de desembre de 2020 4/12/20

Morella ha estat de gom a gom durant les vacances de Pasqua

Morella ha estat de gom a gom durant les vacances de Pasqua - (foto 1)

    Pasqua és una data amb molta afluència de gent a Morella. La ciutat enregistra xifres molt positives en quant a la participació a les activitats planejades per a aquestos dies, com per l'elevada afluència de visitants que han acudit a la capital dels Ports. Així, l'església i el castell han sigut els monuments més visitats i l'oficina de turisme ha fet un gran esforç per a donar servei a tots els que ho necessitaven. Per a estos dies especials s'ha oferit un horari especial que emmarcava tot el dia.

    "Les vacances de Setmana Santa i Pasqua han estat molt positives i el temps ha acompanyat a que activitats com la marxa senderista tingueren molta participació" ha destacat l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Els pàrquings de la ciutat s'han emplenat tots els dies de les vacances i encara s'espera que aquesta setmana arribi algun visitant, ja que a la Comunitat Valenciana hi ha vacances escolars. Així, Morella ha enregistrat xifres molt positives durant aquestos dies, tant de visitants, com de morellans i morellanes que han acudit a les activitats organitzades. Així, "fem una valoració molt positiva d'aquestos dies on Morella ha tingut un ritme frenètic de gent i activitats que mostra el treball que realitzem per a fomentar el turisme a la nostra localitat" ha comentat Rhamsés.

    Aquestos dies han transcorregut amb normalitat dins de la quantitat de gent que alberga la ciutat. Sols un problema amb les instal·lacions de Movistar va originar que els usuaris d'aquesta perdessin la cobertura i l'accés a internet a les seves cases. Així, el dissabte es va solucionar l'avaria i els serveis van tornar a funcionar amb normalitat.

    Finalment, la presentació del llibre Morella 1931-1940. Memòria històrica fotogràfica també va comptar amb un gran nombre de interessats que van acudir a escoltar als autors, Calos Sangüesa i Josep Querol, contar amb imatges com es va viure aquesta època a Morella. El llibre es pot comprar a totes les llibreries de la ciutat i el dissabte que ve estarà present a l'estand de llibres situat a la plaça de l'ajuntament.

    Pujar