10 de juliol de 2020 10/7/20

Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa

Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa - (foto 1)

  Morella es prepara per a rebre el Nadal i el divendres, 1 de desembre, engegarà l'enllumenat de Nadal amb una gran festa. D'aquesta manera, la batucada Perkutada de Morella iniciarà la cercavila a Sant Miquel a les 20.15 hores i recorrerà els principals carrers de la ciutat a mesura que s'engeguen les llums nadalenques. Així, Morella gaudirà d'una vesprada festiva, la qual acabarà a la plaça Colom amb un sopar solidari on els fons recaptats aniran al Consell de la Solidaritat.

  L'any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l'enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s'aproparen a la ciutat per a gaudir d'aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que l'any passat també va reunir molta gent des de Sant Miquel, fins a la plaça Colom.

  El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que "és la segona volta que organitzem aquesta festa que te molt bona acollida entre morellans, morellanes i visitants". A més, ha afegit que "cada any canvia el disseny i la distribució de les llums, així com s'afegeixen i s'incorporen més elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial". Finalment, Jorge ha volgut "convidar a tots i totes a gaudir d'aquesta festa on la música acompanya la primera encesa de les llums que romandrà fins al 7 de gener". També ha aprofitat per "agrair a Electra del Maestrazgo la seua implicació i col·laboració amb l'ajuntament per a l'organització d'aquesta festa tan especial i a Asetmico per la realització del sopar solidari".

  Blogtrip a Morella

  Aquest cap de setmana Morella celebra un blogtrip amb 15 blogs diferents. Aquest esdeveniment consisteix en una concentració de bloggers convidats a Morella per tal de realitzar diferents activitats a canvi de publicar en les seues pàgines web i xarxes socials aquesta experiència. Així, la iniciativa pretén mostrar la ciutat i els seus atractius a les més de 30 persones que formen l'associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers de manera que es promociona l'aspecte turístic de Morella a través dels seus blogs i xarxes socials. Així, la ciutat busca obtindre repercussió en aquestos canals i incentivar la promoció turística a través d'internet dirigint-se, directament, al públic viatger.

  Pujar