elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella commemora el dia mundial contra la ELA

Morella commemora el dia mundial contra la ELA
  • L’edifici de l’ajuntament s’il·luminarà de verd fins al 21 de juny quan se celebra el Dia mundial de la Lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

  • En l’acte d’ahir es va fer la lectura del manifest i es va penjar una pancarta de suport a persones i familiars amb aquesta malaltia

MÉS FOTOS
Morella commemora el dia mundial contra la ELA - (foto 2)
Morella commemora el dia mundial contra la ELA - (foto 3)
Morella commemora el dia mundial contra la ELA - (foto 4)
Morella commemora el dia mundial contra la ELA - (foto 5)

El dilluns 21 de juny es celebra el Dia Mundial de la Lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i Morella s’ha sumat al suport a les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars. Així, en la jornada d’ahir, va tindre lloc un acte amb lectura de manifest per part d’un familiar d’una persona amb ELA de Morella. També es va penjar una pancarta commemorativa en un dels balcons de l’ajuntament i es va il·luminar la façana de l’edifici de color verd, la qual s’engegarà durant el cap de setmana i fins al dilluns.

La regidora de Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “les famílies han sigut les que han donat el pas per a fer l’acte i donar visibilitat a aquesta malaltia” i ha afegit que “l’Esclerosi Lateral Amiotròfica és una malaltia degenerativa, la qual afecta moltes persones i que, actualment no té cura”. “És per això que commemorem el seu dia mundial per a donar visibilitat i suport de les persones i famílies que la pateixen” ha explicat Malú i ha remarcat que “amb aquest motiu, i a més de l’acte celebrat ahir, durant tot el cap de setmana s’il·luminarà la façana de l’ajuntament de color verd fins al dilluns 21 de juny”.

Cal explicar que des de l’Ajuntament de Morella es recolzaran altres iniciatives que puga haver-hi. A més, la regidoria de Promoció de la Salut manté una estreta i col·laboració amb l’organització d’actes i iniciatives com la d’aquest cap de setmana.

Pujar