elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella

En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella
  • Està previst finalitzar la cimentació abans de les vacances de Nadal i aprofitar estes per a l’estructura del nou ascensor

MÉS FOTOS
En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella - (foto 2)
En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella - (foto 3)
En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella - (foto 4)
En marxa el pilotatge de les noves aules del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella - (foto 5)

Les obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana a Morella avancen amb els primers treballs en el talús de la pista esportiva on s’ubicarà el nou aulari. Així, durant aquestes setmanes es realitzen les tasques de pilotatge per a fixar el terreny, el qual albergarà els fonaments de les noves aules. Aquesta actuació es preveu que finalitze abans de les vacances de Nadal i, durant estes, preparar l’espai que ocuparà l’ascensor. D’aquesta manera es pretén que les obres no afecten a l’activitat educativa del centre.

Cal recordar que es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives i està dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Així, en el projecte es pretén ampliar el nombre d’aules, així com altres reformes que necessita l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

L’alcalde de Morella, Rhamsés  Ripollés, ha destacat que “l’actuació segueix els temps que estaven previstos i s’han començat els treballs de pilotatge al talús de la pista esportiva, així com s’han trasplantat les carrasques que ocupaven aquest lloc”. L’edil ha explicat que “un dels punts principals d’aquesta obra és que no afecte a les classes i l’activitat del centre, per la qual cosa, durant les vacances escolars de Nadal es realitzaran els treballs en l’interior del col·legi com la preparació del forat de l’ascensor”. D’altra banda, l’arquitecte de l’actuació, Vicent Dualde, ha explicat que “han començat els treballs per a fixar el terreny on anirà la cimentació de les noves aules”.

Cal explicar que mentre duren aquestes obres, s’han habilitat diferents espais per albergar el patí del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, la Piscina Municipal com les zones pròximes al col·legi compten amb zones delimitades per a aquesta funció.

Pujar