elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’oficina Xaloc per a afavorir l’accés a l’habitatge a Morella, més prop

L’oficina Xaloc per a afavorir l’accés a l’habitatge a Morella, més prop
  • Avui s’han realitzat els exàmens per a cobrir els serveis d’arquitectura i administració a l’ajuntament

La dificultat d’accedir a l’habitatge és un problema molt important en tots els municipis. És per això que l’Ajuntament de Morella junt amb la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, tal com van acordar, posen en marxa la nova oficina d’habitatge de la xarxa Xaloc a la ciutat. Així, avui s’han realitzat els exàmens per a cobrir els serveis d’arquitectura i administració. A més, esta oficina també comptarà amb una persona especialitzada en dret.

L’equip de l’oficina Xaloc estarà a la disposició de la ciutadania amb l’objectiu d’afavorir l’accés a la vivenda i portar endavant, amb el màxim d’ajudes possibles, tant la millora dels habitatges, com l’adquisició o el lloguer. Cal recordar que, en l’acord aprovat, des de la Conselleria s’assumeix el cost salarial de les noves contractacions i des de l’ajuntament es posa a disposició la infraestructura necessària per al seu treball.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta oficina serà una eina important per a totes aquelles persones en la recerca de vivenda en propietat i lloguer, així com per a la rehabilitació”. L’edil ha explicat que “aquesta és una oportunitat de treballar des d’esta oficina per a l’obtenció de nous programes que puguen vindre des de la Generalitat Valenciana o amb els fons europeus”. Rhamsés també ha comentat que “avui s’han realitzat els exàmens per a cobrir les places, la qual cosa és un pas més per a donar aquest servei a Morella, i es continuarà amb el procés de selecció per a donar-lo al més prompte possible.

Avui s’han presentat al voltant de 40 persones per a cobrir les places d’arquitectura i d’administració. D’aquesta manera, i una vegada realitzada la prova, es continua amb el procés de selecció del personal per a l’oficina Xaloc d’habitatge amb l’objectiu de posar en marxa este nou servei a Morella al més prompte possible.

Pujar