elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’institut i el col·legi de Morella reprenen les classes

L’institut i el col·legi de Morella reprenen les classes
  MÉS FOTOS
  L’institut i el col·legi de Morella reprenen les classes - (foto 2)

  Aquest matí els i les estudiants del col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l'IES Els Ports han représ les classes després de dos dies amb les aules buides a causa del temporal de neu. D'aquesta manera, els accessos als dos centres s'ha realitzat a peu i amb molta precaució per la possible formació de plaques de gel en diferents punts de Morella.

  Les brigades municipals treballen des de primera hora del matí per tal de facilitar l'accés als centres educatius, a més de netejar tots els carrers de Morella i que la ciutat torne completament a la normalitat. Així, s'ha repartit sal en diferents punts de la ciutat.

  L'alcalde de Morella ha destacat que "les brigades municipals s'han coordinat amb la policia local i els bombers durant aquestos dies per desenvolupar diferents tasques de neteja de la neu que cobria tots els carrers de la ciutat". D'aquesta manera, l'edil ha comentat que "ara que ja no neva, el problema són les possibles plaques de gel que es formen a causa de les baixes temperatures que es preveuen per a avui i demà". Finalment, Rhamsés ha volgut "agrair el treball i l'esforç que tots i totes estan dedicant perquè el temporal de neu afecte de la mínima forma possible a la vida dels morellans i morellanes".

  Estat de les carreteres

  Durant la jornada d'avui el port de Querol està obert a la circulació excepte per a camions i vehicles articulats. D'altra banda, al port de Torremiró és obligatori l'ús de cadenes o pneumàtics d'hivern i els camions i vehicles articulats tenen, també, prohibit el pas. D'altra banda, carreteres secundàries com la CV-12 i la CV-15 tenen trams totalment tallats al trànsit.

  Pujar