elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola Infantil de Morella prepara el pròxim curs escolar

L’Escola Infantil de Morella prepara el pròxim curs escolar
  • El període de matrícula està obert des d’avui i fins al divendres 9 de juliol

L’Escola Infantil de Morella ha obert avui el seu període de matrícula per al curs 2021-2022 que s’iniciarà al mes de setembre. Aquest estarà obert fins al divendres 9 de juliol i els pares i mares d’alumnes amb edat d’utilitzar aquest servei, rebran una carta informativa on s’especifiquen els passos necessaris per a realitzar la matrícula definitiva.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació i molt demandat per les famílies” per la qual cosa “obrim el període de matrícula i saber la quantitat d’alumnes que l’utilitzaran i començar l’organització del curs següent i cobrir les necessitats de les famílies” ha explicat l’edil. A més, Ana ha comentat que “durant el curs actual s’han adaptat les instal·lacions de l’Escola Infantil per a complir les mesures sanitàries enfront de la COVID-19 i evitar contagis” i ha afegit que “també es tindrà en compte la situació amb la pandèmia quan comence el curs i adaptar el servei a les mesures que marquen les autoritats sanitàries”.

Cal recordar que el present curs, el qual presta servei fins al 31 de juliol, ha comptat amb 44 alumnes matriculats, els quals s’han repartit en grups bombolla. D’aquesta manera, l’alumnat està separat en tres aules diferents i l’inici del curs es va realitzar de manera escalonada durant la primera setmana. A més, l’Escola infantil de Morella és un servei gratuït i l’alumnat paga 50 euros per a sufragar les despeses del material escolar.

Inici de l’Escola Infantil

L’Escola d’Estiu de Morella ha començat avui amb més de 100 alumnes a les aules de l’IES Els Ports. Així, cal explicar que el nombre de matrícules ha superat la previsió que hi havia, la qual cosa ha provocat la contractació de més personal per a donar aquest servei de suport a la conciliació familiar durant el mes de juliol.

Pujar