11 de juliol de 2020 11/7/20

L’Escola Infantil de Morella comença un nou curs escolar

L’Escola Infantil de Morella comença un nou curs escolar - (foto 1)

  L’Escola Infantil va començar el curs 2017-2018 el dilluns i avui l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora d’Educació, Judit García, han visitat els xiquets i xiquetes que han començat les classes. D’aquesta manera, els edils s’han interessat per les necessitats de l’alumnat i dels professors i professores, així com de les millores que s’han realitzat durant l’estiu. El servei de guarderia de l’Escola Infantil a Morella és gratuït i enguany compta amb 36 alumnes.

  La regidora d’Educació ha destacat que “aquest servei és importantíssim a Morella i des de l’ajuntament apostem per la seua gratuïtat i l’ajuda que comporta per a les famílies de Morella”. D’aquesta manera, ha recordat que “els pares tan sols paguen 50 euros de la matrícula a l’Escola Infantil i les despeses del material escolar, la resta del servei és totalment gratuït”. A més, els representants de l’ajuntament han conegut els alumnes de l’Escola infantil que en aquest curs compta amb 36 xiquetes i xiquetes matriculats i que s’aniran incorporant a les classes progressivament. Rhamsés i Judit també han vist les millores que s’han realitzat per albergar aquest nou any com les tasques de manteniment habituals, el condicionament de la zona de jocs i un acabat de metacrilat que separa ambdues aules totalment en cas de ser necessari.

  Cal recordar que el dilluns 11 de setembre comencen les classes del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l’IES. D’aquesta manera Morella torna a la normalitat després d’un intens mes d’agost marcat per l’Anunci. A més, cal recordar que la matrícula per als diferents cursos d’angles del Centre Formatiu de Morella està oberta fins al 14 de setembre i les classes comencen el 18 d’aquest mes.

  Ple ordinari de setembre

  Morella celebra demà a les 20.00 hores el ple ordinari de setembre en el qual destaca l’aprovació de les bases per al concurs de cartells del 54 Sexenni. A més, el ple compta amb diferents punts de totes les àrees de l’ajuntament. Així, l’àrea d’Administració i hisenda ha d’aprovar els comptes de tresoreria dels mesos de juny i juliol i els del segon trimestre del 2017, ha de donar comptes del període mitjà de pagament del segon trimestre del 2017, aprovar els comptes del Santuari de Vallivana del 2016 i aprovació del canvi de nom de la Fundació Sexennis de Morella per Sexennis de Morella. L’àrea d’Obres i Serveis aprovarà la nova numeració i noms dels carrers del Polígon Indrustrial Les Casetes. L’àrea de Governació, informe de les millores de la carretera de Xiva, la CV-117. L’àrea de promoció econòmica aprovarà la moció en favor de l’A-68 i l’informe de la 761 Fira de Morella. L’àrea de Promoció i Cultura, informe dels serveis educatius del curs 2017-2018, a més d’aprovar les bases del concurs del cartell anunciador de les festes del LIV Sexenni. Finalment, l’àrea de Benestar Social aprovarà el conveni amb la Creu Roja del 2017.

   

  Pujar