elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lecha (PP) requerix a Turespaña actuar d'urgència en el Parador davant el “atemptat” perpetrat en el convent de Sant Francesc de Morella

Lecha (PP) requerix a Turespaña actuar d'urgència en el Parador davant el “atemptat” perpetrat en el convent de Sant Francesc de Morella
  • El regidor del PP a Morella i diputat autonòmic del PPCV, Jesús Lecha, va presentar una iniciativa en Les Corts per a “avançar” sense “ideologies” pel que “realment interessa als veïns i al sector turístic”.

El regidor del PP a Morella i diputat autonòmic en Les Corts, Jesús Lecha, va defendre la setmana passada en la comissió d'Indústria i Turisme una iniciativa que té per objectiu “exigir al govern de Pedro Sánchez la redacció immediata del projecte de Parador i la seua execució urgent”.

Així ho ha manifestat després de l'acord per unanimitat aconseguit “per a fer viable l'execució d'una obra “que porta dècades de retard”. Amb la voluntat d'avançar, “hem de dirigir-nos al Govern de Pedro Sánchez per a exigir la recuperació i posada en valor d'un patrimoni històric que es troba en estat de ruïna”.

Cal assenyalar que el passat 31 de maig el PP va mobilitzar al seu portaveu de Turisme en el Congrés, Miriam Guardiola, per a mantindre una trobada a Morella amb el sector i l'alcalde, Bernabé Sangüesa, i així elevar a la Cambra Baixa les demandes dels empresaris de la ciutat per a llançar este projecte bloquejat en mans del Govern de Pedro Sánchez. “Sense Pressupostos Generals de l'Estat no hi ha futur per a este projecte i nosaltres desitgem que n'hi haja perquè és un dinamitzador turístic de primer orde que volem que es materialitze”.

Inversió, desenvolupament, motor turístic i especialització vertebren un projecte “que volem i pel qual desitgem lluitar sense ideologies. Perquè és el que ens han demanat veïns i empresaris, i és per això que estem tractant d'aconseguir el màxim nombre de suports perquè Pedro Sánchez ens escolte”.

Després del debat en Les Corts, el PP confia que la iniciativa arribe al Congrés i prospere. “El canvi que va demanar Morella, la província de Castelló i la Comunitat Valenciana va ser perquè es complisca. I és en el que ens estem emprant a tots els nivells. Treballar per a garantir que enfront dels qui només van anunciar compromisos, hi ha qui treballa i complix”.

D'antuvi, l'única resposta actualitzada que Morella té sobre el Parador és l'obtinguda al Senat el passat 6 de febrer i “és inquietant”. No hi ha projecte, no hi ha consignació pressupostària per a la seua redacció i execució, i el que és pitjor, ha desaparegut del Pla Estratègic 2023-2026, ara avançat fins a 2028”. “Nosaltres no desistirem de la nostra obstinació fins a aconseguir-lo. No ens interessa la resposta partidista que va realitzar el PSPV la setmana passada en Les Corts. Este és un projecte crucial per a Morella i vertebral per a la comarca”, ha declarat Lecha.

MÉS FOTOS
Lecha (PP) requerix a Turespaña actuar d'urgència en el Parador davant el “atemptat” perpetrat en el convent de Sant Francesc de Morella - (foto 2)
Lecha (PP) requerix a Turespaña actuar d'urgència en el Parador davant el “atemptat” perpetrat en el convent de Sant Francesc de Morella - (foto 3)
Lecha (PP) requerix a Turespaña actuar d'urgència en el Parador davant el “atemptat” perpetrat en el convent de Sant Francesc de Morella - (foto 4)
Pujar