elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Lecha: "Morella segueix sense la tarjeta solidària i el viver d'empreses que va anunciar fa un any"

Lecha: "Morella segueix sense la tarjeta solidària i el viver d'empreses que va anunciar fa un any"
  • El Pla de Reactivació, presentat per l'alcalde socialista Rhamsés Ripollés després de la denúncia del PP per inacció, “és lletra morta. No se sap res després de la propaganda”

Els veïns de Morella continuen hui esperant que l'alcalde socialista, Rhamsés Ripollés, complisca la seua paraula i active les mesures anunciades fa més d'un any per a reactivar l'economia en plena pandèmia. Entre altres, la targeta “Morella solidària” i el viver d'empreses que, suposadament, segons va anunciar el propi alcalde, havien de servir per a donar un impuls als qui tenien dificultats socioeconòmiques i, al mateix temps, els qui desitjaven posar en marxa un negoci i es trobaven amb les dificultats pròpies d'una pandèmia.

Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, ha lamentat “que el poble estiga en mans de venedors de 'crecepelo'”. “Són els que es pugen el sou, menteixen a les associacions amb el destí dels diners que van donar i malgasten fons públics en propaganda en l'empresa del germà de Ximo Puig”. No obstant això, “quan toca activar la bateria d'accions que ells mateixos es van comprometre a posar en marxa, ni es recorden d'elles, com es va demostrar en l'últim ple a preguntes del PP”.

El resultat és que hui les famílies de Morella segueixen sense poder accedir a la targeta socioeconòmica que l'alcalde va vendre a so de bombo i platerets. Una qüestió que ha sigut objecte de consulta per part del PP en el ple del passat 21 de juliol i a la qual el PSOE “ha respost amb evasives que demostren que ni està operativa ni ho estarà”.

És el mateix cas que l'anunci fet per l'alcalde en matèria econòmica per a reactivar les activitats i negocis de la localitat. “La posada en marxa d'un viver d'empreses era objectiu clar del pla de recuperació anunciat per l'alcalde de Morella. Hui és un més dels múltiples incompliments d'un equip de govern que demostra estar esgotat, sense lideratge, que viu de la propaganda que paguem a preu d'or en els mitjans dels Puig amb els nostres impostos”, lamenta Lecha.

Pujar