elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'alcalde de Morella perdona el deute a Puig i provoca una pèrdua de 208.000 euros als veïns”

PP: “L'alcalde de Morella perdona el deute a Puig i provoca una pèrdua de 208.000 euros als veïns”
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, “tenim un alcalde que en lloc de protegir a la població es dedica a defensar al seu cap de files en detriment dels seus veïns”

L'alcalde de Morella ha decidit perdonar el deute que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de la Diputació, el també socialista José Martí, segueixen sense pagar als veïns. Amb un import de 208.000 euros, dels quals 141.000 es corresponen amb subvencions de 2019 que mai es cobraran, els veïns es queden sense ingressar en les arques municipals un muntant econòmic que permetria rebaixar impostos i taxes en favor de les famílies.

Des del Partit Popular de Morella, Jesús Lecha, portaveu del grup municipal, ha lamentat la falta d'informació i absoluta opacitat que el PSOE exerceix sobre aquestes operacions “que en la pràctica ataquen letalment els interessos dels ciutadans”. No obstant això, per a Llet “aquesta és una mostra més que l'alcalde de Morella es dedica a defensar al seu cap de files abans que a protegir els interessos dels ciutadans, als quals en realitat es deu”.

“No entenem com els qui abans agafaven pancartes i es manifestaven davant de la Generalitat Valenciana ara siguen servils i dòcils en contra de la ciutadania. Perquè aquests 208.000 euros que l'alcalde socialista de Morella, Rhamsés Ripollés, es nega a reclamar a Puig i a Martí suposen una pèrdua econòmica per als veïns que bé podria servir per a rebaixar la pressió fiscal que es cobra a les famílies”.

No obstant això, la realitat és ben diferent. “El PSOE ha tingut sobre la taula proposades del PP per a rebaixar els tributs als veïns i s'ha negat de pla. Hem presentat iniciatives que permeteren protegir el teixit productiu de la localitat i invertir en autònoms, pimes i micropimes i l'acció ha sigut mínima. No obstant això, per a malgastar en propaganda mai és suficient”, ha considerat el regidor.

Pujar