elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'alcalde de Morella cobra taxes als pobles malgrat no prestar el servei”

PP: “L'alcalde de Morella cobra taxes als pobles malgrat no prestar el servei”
  • Els veïns de Xiva, La Pobla d'Alcolea, Herbeset i Ortells abonen taxes per a la neteja dels carrers o el rastreig del Covid-19 en la depuració d'aigües que, no obstant això, no gaudeixen

L'alcalde de Morella cobra taxes als veïns dels pobles dependents de la ciutat malgrat que no reben cap servei públic per això. Així ho ha denunciat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui va aprofitar l'últim ple celebrat en la localitat per a denunciar “el cobrament indegut de tributs que no es presten en les poblacions de Xiva, La Pobla d'Alcolea, Herbeset i Ortells”.

L'impost revolucionari que recapta el PSOE en la localitat correspon a la neteja de carrers i el rastreig del Covid-19 en les aigües residuals o la pròpia taxa de depuració d'aigües. “Es tracta de tres prestacions per les quals els veïns abonen puntualment unes quotes però que, lamentablement, no reben cap contraprestació”.

Des del Partit Popular de Morella “no és la primera vegada que denunciem aquesta injustícia”. “És una absoluta estafa als veïns que creiem injustificada i que ha d'obligar l'alcalde a actuar”. No obstant això, explica el portaveu del PP a la ciutat, “el PSOE menysprea fins a tal punt als veïns que cada vegada que traslladem les seues queixes al ple assenteix, calla i ignora les seues protestes. L'única cosa que els interessa és recaptar per a cobrar”.

En efecte, Morella registra una de les pressions fiscals més elevades de tota la província. “Paguem impostos i no rebem serveis. I quan traslladem al PSOE el malestar ciutadà per aquesta irregularitat no s'actua”. L'objectiu, segons considera Llet, “és un altre bé diferent. El PSOE està instal·lat a l'Ajuntament de Morella i creu que en lloc de ser la casa de tots és la seua seu política. Només així s'entén que els diners es repartisca en nòmines, que s'han incrementat en l'últim mandat a costa dels veïns, i que per a propaganda i autobombo en l'empresa del germà de Ximo Puig hi haja diners de sobres. Aqueixes són les prioritats de l'alcalde de Morella i el seu equip. Poc importen les del poble”, ha lamentat el líder del PP a Morella.

Pujar