28 de novembre de 2020 28/11/20

L’Ajuntament de Morella trau a licitació les obres del poliesportiu

L’Ajuntament de Morella trau a licitació les obres del poliesportiu - (foto 1)
  • Es renovaran les instal·lacions d’energia elèctrica, sanejament, potabilització i es renovaran els tancaments del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

  • Els interessats poden consultar les condicions a la Plataforma de Contractació de l’Estat. Les obres, amb un pressupost base de licitació de 74.300 euros sense impostos, han d’estar finalitzades per al 25 de novembre

L’Ajuntament de Morella ha tret a licitació les obres de renovació de les instal·lacions d’energia elèctrica, sanejament i potabilització així com la renovació dels tancaments de les instal·lacions del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I (CLIEJI). Amb un pressupost base de licitació de 74.300 euros, les empreses adjudicatàries comptaran amb un mes de termini per a realitzar les obres i hauran d’estar acabades per al 25 de novembre.

L’adjudicació es separa en dos lots, el d’obra pròpiament dita i el de sanejament i potabilització de la zona d’aigua. Les empreses interessades en la licitació poden consultar les condicions a la Plataforma de Contractacions de l’Estat i compten amb 10 dies hàbils des de la publicació per a presentar les ofertes, és a  dir, el període de presentació de les pliques acaba el dia 7 d’octubre i aquestes s’han de presentar a l’Ajuntament de Morella en la seua plataforma electrònica.

Amb aquesta intervenció l’Ajuntament de Morella millorarà considerablement les condicions del CLIEJI beneficiant així als usuaris del mateix. Per una banda en readequar la porta d’entrada per evitar l’’impacte de l’accés directe al carrer. També s’intervindrà en la millora de la instal·lació elèctrica del local renovant bona part de l’enllumenament. La zona d’aigua, on es troba la piscina climatitzada serà el punt on s’actuarà amb aquestes obres renovant el sanejament i el sistema de cloració.

La regidora d’esports, Judit Garcia, es mostrava il·lusionada amb aquest projecte per tractar-se ‘d’unes millores altament necessàries per al poliesportiu i per al benestar i seguretat dels seus usuaris’. Des del consistori morellà se treballa contínuament per millorar i adequar totes les instal·lacions i espais oberts al públic per garantir les òptimes condicions als seus usuaris donades les actuals circumstàncies.

Pujar