elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Morella renova part del parc mòbil i continua amb la millora del teatre

L’Ajuntament de Morella renova part del parc mòbil i continua amb la millora del teatre
  • El consistori ha incorporat tres noves furgonetes per als treballs de la brigada de serveis

L’Ajuntament de Morella ha  incorporat avui tres noves furgonetes a la flota de vehicles municipals. Aquestes s’han adquirit a través d’un contracte de renting amb una durada de quatre anys. Així, es tracta de vehicles que cobreixen les necessitats per als diferents treballs que realitza la brigada municipal. Cal explicar que el manteniment d’estos vehicles es realitza en un taller local. A més, s’ha adquirit un Nissan Patrol de segona mà per a realitzar treballs amb les nevades, així com està previst incorporar un nou camió, també amb la fórmula de renting.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “calia fer una renovació de la flota de vehicles de l’Ajuntament de Morella, ja que són eines de treball necessàries per a les diferents tasques que tenim”. L’edil ha explicat que “fa uns mesos vam publicar un plec de condicions per a licitar el contracte de renting i ara han arribat aquestes tres noves furgonetes per a la brigada municipal amb el manteniment en un taller de Morella”. Finalment, ha comentat que “a més d’aquestes, s’ha adquirit un vehicle de segona mà pensant en els treballs que sorgeixen amb les nevades, així com es va adequar l’antic vehicle de la Policia Local amb aquesta finalitat”.

Millora del Teatre Municipal

L’Ajuntament de Morella realitzarà diferents actuacions de millora al Teatre Municipal. D’aquesta manera, les actuacions començaran aquesta setmana i s’han previst millores en la maquinària i elements escènics. També es canviarà el paviment vinílic en els passadissos del pati de butaques, així com es repararan alguns dels seients. A més, es renovarà l’enllumenat del local, així com les llums d’emergència. Aquesta és una nova fase de la millora d’aquest edifici, en el qual l’any passat es va millorar l’enllumenat de l’escenari i es van realitzar obres de millora i pintura en l’edifici.

Pujar