29 de novembre de 2020 29/11/20

L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials

L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 1)
  • L’ampliació del Centre de Dia de Morella és un projecte prioritari per al municipi

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 2)
L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 3)
L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 4)
L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 5)
L’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló col·laboren en l’impuls dels serveis socials - (foto 6)

La Vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i altres membres de la corporació municipal per a tractar diversos temes. Així, un dels importants ha sigut sobre els diferents projectes de serveis socials que es porten a terme des de la ciutat i els espais que aquestos ocupen. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Morella s’ha traslladat la importància i prioritat d’ampliar el Centre de Dia. Cal explicar que l’ampliació del Centre de Dia s’ubicaria en les actuals instal·lacions de l’Escola de Música i aquesta s’ubicaria a l’edifici Colomer Zurita.

Rhamsés ha destacat que “l’ampliació del Centre de Dia és una necessitat prioritària a la ciutat a causa de l’elevada demanda d’aquest servei a la ciutat de Morella”. També ha remarcat que “la col·laboració entre les institucions és absoluta per a desenvolupar diferents projectes, en aquest cas de caràcter social, i donar el servei més complet a Morella”. L’edil ha afegit que “ens hem reunit amb les professionals dels serveis socials, així com amb l’associació de jubilats per a conéixer les seues necessitats”. Finalment, ha recordat que “també estem col·laborant amb la diputació pel projecte de l’edifici Colomer Zurita, i que aquest siga de futur per a la ciutat”.

D’altra banda, la Vicepresidenta ha explicat la “importància dels serveis socials en els moments que estem vivint, on s’ha incrementat la seua feina”. Puerta també ha remarcat que “col·laborem amb els pobles perquè aquestos serveis siguen complets i puguen satisfer les necessitats de les persones”.

Finalment, han visitat les instal·lacions dels Serveis Socials de Morella, així com s’han reunit amb l’Associació de Jubilats de Morella a la Casa Ciurana.

Pujar