elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Morella consciència sobre la importància de reciclar durant el Nadal

L’Ajuntament de Morella consciència sobre la importància de reciclar durant el Nadal
  • Amb l’entrada de l’any 2021 canvien els dies de recollida de fems als establiments, els quals seran els dimarts i divendres de cada setmana

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Morella consciència sobre la importància de reciclar durant el Nadal - (foto 2)

L’Ajuntament de Morella vol conscienciar a la població sobre la importància de continuar amb el reciclatge durant els dies de Nadal. Es tracta de dies en els quals s’incrementa el volum de les deixalles i és necessari continuar amb la separació dels residus reciclables. Així, des del consistori es demana fer un bon ús dels horaris i de les zones dels contenidors, així com ser responsables amb els materials que cal portar a l’ecoparc.

A més, amb l’entrada de l’any 2021, es canvien els dies del servei especial de recollida del reciclatge als establiments de la ciutat. Aquest es realitzarà els dimarts i divendres de cada setmana, de manera que es millora el servei. Finalment, també canviarà la recollida de residus voluminosos, la qual serà l’últim dijous de cada mes. Per a utilitzar aquest servei, cal sol·licitar-ho a les oficines de l’Ajuntament de Morella al telèfon 964 16 00 34 o al correu electrònic ajuntament@morella.net.

Pujar