elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’u de juliol, Morella reprén la programació cultural amb el concert Les Arts amb tu

L’u de juliol, Morella reprén la programació cultural amb el concert Les Arts amb tu
  • L’acutació serà al Teatre Municipal i és un dels recitals del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts que recorre diferents poblacions

  • L’Ajuntament de Morella treballa junt amb les associacions per a elaborar la programació de l’agost

El recital del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts, Les Arts amb tu, arribarà a Morella el dimecres u de juliol. Aquest tindrà lloc al Teatre Municipal a les 20.00 hores amb entrada gratuïta i és la primera activitat cultural d’aquestes característiques a la ciutat de Morella en aquesta etapa de nova normalitat. Cal explicar que l’aforament estarà limitat per a mantindre la distància social i evitar el risc de contagi de la COVID-19.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és molt important reactivar l’activitat cultural i de concerts i poder disfrutar de la música en directe a la nostra ciutat”. L’edil ha explicat que “l’activitat cultural ha de ser segura, de manera que l’aforament al teatre estarà limitat per a poder mantindre la distància social i evitar el contagi del coronavirus”. A més, ha afegit que “aquest concert marca l’inici de l’agenda cultural i estival a Morella, la qual l’estem treballant junt amb les associacions”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a disfrutar d’aquest recital al Teatre Municipal i recuperar, a poc a poc, l’activitat cultural a la ciutat”.

El de Morella és un dels 23 concerts que formen la gira al llarg del territori valencià de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts. L’actuació comptarà amb Max Hochmuth, Evgeniya Khomutova i Jose Miguel Roman.

Pujar