12 de juliol de 2020 12/7/20

Iata espardenyes, Aromes de Morella, Regalos Mª Mercedes i Mª Ángeles Tosca, premis del comerç 2017

Iata espardenyes, Aromes de Morella, Regalos Mª Mercedes i Mª Ángeles Tosca, premis del comerç 2017 - (foto 1)

    L'ajuntament de Morella, Comunicacions dels Ports i Asetmico van celebrar anit l'entrega dels Premis Anuals del Comerç a les Sales Gòtiques. D'aquesta manera es va reconéixer la tasca de diferents establiments i comerços de Morella amb diferents categories. Així, Iata espardenyes va obtindre el premi a l'empresa emprenedora, Aromes de Morella es va endur el guardó al disseny i innovació, Regalos Mª Mercedes, a l'establiment amb història i Mª Ángeles Tosca el premi al compromís i dedicació.

    El regidor de Turisme, Jorge García, i la presidenta d'Asetmico, Mari Carmen Escuder, han presidit l'acte. D'aquesta manera, l'edil ha comentat que "els diferents establiments i comerços de Morella són molt importants, ja que mantenen la ciutat viva" A més, ha comentat que "Morella té un comerç divers i de qualitat que permet obtindré diferents productes sense desplaçar-se a nuclis de població més grans". Finalment, ha aprofitat per a "felicitar als guardonats i animar tots a continuar treballant per a oferir aquestos serveis de qualitat a Morella i la comarca dels Ports".

    L'enllumenat de Nadal, fins al 7 de gener
    Morella va celebrar una gran festa per a inaugurar les llums de Nadal el passat divendres amb molta participació de gent de totes les edats a pesar del fred. Aquesta il·luminació estarà present en la nit morellana fins al 7 de gener. Des de la plaça de Sant Miquel i fins a la plaça Colom, les morellanes i morellans van acompanyar a la batucada a mesura que s'engegaven les llums. Finalment, va haver-hi un sopar solidari dins dels porxes del carrer principals de Morella on es van enregistrar uns 300 tiquets d'aquest.

    Pujar