23 de novembre de 2020 23/11/20

García: “Amb la N-232 el PP atén una reivindicació històrica”

García: “Amb la N-232 el PP atén una reivindicació històrica” - (foto 1)

    La regidora del Partit Popular de Morella, Noelia García, ha celebrat avui l'inici de les obres de la N-232 en el Port de Querol que posen fi a una “reivindicació històrica” molt demandada pels veïns de la comarca i molt important per a connectar la cornisa cantàbrica i el nord de la província.

    García ha apuntat que “una vegada més és el Partit Popular qui segueix millorant en la N- 232 i desbloqueja una infraestructura vital per a connectar i vertebrar el nostre territori enfront del govern socialista que va deixar l'obra aparcada en un calaix durant els seus anys de govern” ja que, cal recordar també “va ser l'Executiu del PP el que va fer el tram previ a aquest traçat entre Xert i el Pont de la Bota en la N-232”. “Aquestes obres no solament milloren la seguretat de la carretera i la qualitat de vida dels nostres veïns sinó que acosten oportunitats de desenvolupament i creixement als pobles del nord i de l'interior de la província”, ha assegurat l'edil del PP.

    El Govern, malgrat la negativa de PSOE i Compromís, ha donat llum verda a l'adjudicació d'aquest projecte que contempla una inversió de 39,89 milions d'euros i contempla la construcció d'una carretera de nou traçat amb l'objectiu de millorar la capacitat, funcionalitat i seguretat vial de la carretera actual, així com disminuir els temps de recorregut. Aquestes obres se sumaran a les properes que el Ministeri està executant actualment a Terol per a millorar la carretera N-232 entre el límit provincial amb Castelló i la intersecció a Ráfales, amb objectius similars. En el cas de la província de Castelló, amb aquesta obra s'elimina el conegut com a Port de Querol i suposa una entrada directa de turistes des del nord d'Espanya.

    Pujar