elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Festival Literari de Morella torna del 23 al 25 de juny, més participatiu i amb noves idees

El Festival Literari de Morella torna del 23 al 25 de juny, més participatiu i amb noves idees
  • Aquesta serà la segona edició després de l’èxit de l’anterior, la qual va comptar amb una gran varietat de panells i molta participació

  • Hi ha novetats perquè el públic participe encara més, com un curs d’escriptura creativa, una sessió de ioga i La Nevera Quizz com un concurs de preguntes culturals per equips el divendres a la nit

El Festival Literari de Morella camina cap a la celebració de la segona edició després de l’èxit de l’anterior. Així, el cap de setmana del 23, 24 i 25 de juny, la ciutat acollirà a escriptores, escriptors i periodistes per a debatre el tema d’este any: Com a societat: anem cap endavant o cap enrere?

Els autors i periodistes Enric Juliana i Paco Cerdà protagonitzaran la sessió inaugural el divendres 23 de juny a la nit. Estos, ajudaran al públic a entendre un poc millor la realitat política i social amb la seua mirada informada i crítica. Cal explicar que, el primer és adjunt al director a La Vanguàrdia i el segon compta amb premis com el Premi Cálamo Libro del Año 2020 pel llibre El Peón a més de ser editor.

També participaran en esta edició del Festival Literari de Morella Carme Riera, Premio Nacioal de las Letras 2015 i membre de la Real Academia Española; Francesc Miralles, autor i expert internacional en desenvolupament personal i espiritualitat; Puri Mascarell, guanyadora del premi Lletraferit 2022; i els autors i periodistes experts en temes futbolístics, Ramon Besa i Jimmy Burns; l’agent Raul Llimós i la consellera delegada de diferents equips de futbol, Patricia Rodríguez.

Amb la finalitat que el festival siga un cap de setmana divertit i enriquidor per a totes i tots, este any incorpora diferents novetats amb les activitats que acompanyen als panells. Una sessió de ioga, una ruta sota les estrelles i La Nevera Quizz, un concurs de preguntes culturals per equips que tindrà lloc al bar de La Nevera el divendres 23 de juny a les 23.00 hores són algunes de les principals. Per a participar, cal enviar un correu a festivalliterarimorella@gmail.com amb el nom de les persones que integren l’equip, de màxim cinc participants.

A més, per a les persones que vulguen aprendre, practicar o millorar l’art d’escriure, la novel·lista i directora del Festival Literari de Morella, Elena Moya, oferirà un seminari d’escriptura creativa el divendres 23 de juny des de les 15.00 hores fins a les 18.00 hores a la Fàbrica Giner. Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web https://morella.escenaonline.es/.

Moya ha destacat que “després de l’èxit de l’anterior edició, preparem la del 2023 amb molta il·lusió per a continuar amb la qualitat dels panells i les activitats complementàries”. A més, ha explicat que “hem incorporat La Nevera Quizz com una activitat divertida a l’hora que cultural per a passar amb les amigues, amics o família” i ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a vindre a Morella del 23 al 25 de juny i disfrutar de tot el que envolta el Festival Literari de Morella”.

Pujar