elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de Morella tuber aestivum

Èxit de Morella tuber aestivum
  • Isabel Arranz ha presentat el seu llibre Sin reglas, el qual va ser finalista del premi Tuber Melanosporum de Morella Negra com la Trufa 2021

  • Molta participació en aquest acte cultural amb la novel·la negra com a protagonista

MÉS FOTOS
Èxit de Morella tuber aestivum - (foto 2)

Morella tuber aestivum ha sigut un dels primers actes culturals que s’han celebrat a la ciutat en el calendari d’estiu. Així, aquesta versió del festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa ha comptat amb la presentació del llibre Sin reglas d’Isabel Arranz i on l’autora ha explicat les curiositats de la seua obra. A més, aquesta activitat també ha comptat amb l’escriptor i periodista Carlos Quílez, el President del Trubuan de les Corts d’Andorra, Josep Maria Pijuan i l’excomissari dels Mossos d’esquadra i escriptor, Joan Miquel Capell en la taula redona Trames blanques de novel·la negra.

El comissari de Morella Negra com la Trufa, Jorge Garcia, ha volgut “agrair la participació de totes i tots, així com del públic per a portar endavant aquesta versió d’estiu de Morella Negra” i ha afegit que “l’última edició de Morella Negra va ser molt reduïda a causa de la situació amb la pandèmia de la COVID-19, per la qual cosa, hem preparat aquesta activitat per a completar el que no es podia fer al mes de febrer”. També l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Morella tuber aestivum inaugura la temporada estival on la ciutat augmenta la seua programació” i ha recordat que “totes les activitats seguiran les mesures sanitàries i de seguretat per a evitar contagis i respectaran la situació en cada moment”.

Cal recordar que al mes de febrer es va celebrar la sisena edició de Morella Negra com la Trufa. Aquesta va estar marcada per la pandèmia de la COVID-19 i es va retransmetre a través del canal de YouTube del festival. El de 2021 va ser un festival gastro-literari reduït i es va centrar en l’entrega del premi Tuber Melanosporum.

Pujar