20 de gener de 2021 20/1/21

Èxit del I Campionat d’Espeleologia en TPV de la Comunitat Valenciana

Èxit del I Campionat d’Espeleologia en TPV de la Comunitat Valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Èxit del I Campionat d’Espeleologia en TPV de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

  Morella ha acollit aquesta cap de setmana l'XI Campionat d'Espeleologia en TPV de la Comunitat Valenciana i el I Campionat Interfederatiu d'Espeleologia en TPV. Així, l'Espai Firal es va omplir de competidors i curiosos que van poder gaudir i conéixer aquest esport i provar les diferents activitats que la Societat Esportiva Espemo va organitzar per als més menuts. D'aquesta manera, els morellans Jordi Membrado i Adrián Sorribas van guanyar a la competició d'espeleosocors. A més, Jordi va pujar al primer caixó del podi en les modalitats de velocitat i resistència, pujant 30 i 120 metres de corda respectivament.

  El Campionat d'espeleologia ha estat un esdeveniment on han participat més de 50 espeleòlegs de diferents parts de la geografia espanyola. Així, han vingut competidors de Madrid, Catalunya, Galícia i de la Comunitat Valenciana. A més, també s'han animat a participar molts integrants del club local Espemo, els quals han aprofitat per a mostrar les seues tècniques al públic morellà. Així, Espemo va ser el club amb més medalles del torneig. L'Espai Firal també ha acollit diferents activitats per als més menuts que han jugat i gaudit de l'esport d'aventura amb el Saltapins Indoor, una tirolina a l'exterior, castells inflables i el joc de la columna de caixes.

  La regidora d'Esports, Lola Viñals, ha volgut agraïr a "Espemo el seu interés en que Morella fora seu d'aquesta competició i el seu treball per a organitzar totes les activitats que hi havia a l'Espai Firal". A més, la Lola ha comentat que "es tracta d'un esport no molt conegut per el públic general i aquesta competició apropa a la gent a l'esport de muntanya".

  Concurs de Retallados i Emboladors

  El dissabte es va celebrar el Concurs de Retalladors i Emboladors a la Plaça de Bous de Morella. Aquest ha comptat amb 16 participants per al de retalladors i amb 5 quadrilles d'emboladors. D'aquesta manera, Javi Vallés es va coronar com a millor retallador de la competició i els xics de Passió pel Bou van guanyar la competició nocturna d'embolades.

  Pujar