elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix a Ximo Puig cessar al processat Nomdedéu per 'mofar-se' dels qui creen ocupació a Morella

El PP exigeix a Ximo Puig cessar al processat Nomdedéu per 'mofar-se' dels qui creen ocupació a Morella
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “és dolorós que el president del Consell, veí de Morella, empare aquests greuges en lloc de cessar a qui els provoca i no actua”

El Partit Popular de Morella ha exigit el cessament immediat del director general de Labora, Enric Nomdedéu, qui ahir va afirmar amb sarcasme que les demandes de professionals que el sector hostaler de Morella reclama no es poden conéixer “si posen cartells amb adhesiu”.

Aquestes manifestacions “són indignes d'un responsable autonòmic, processat a més pel cas dels sobres, i al qual el president del Consell, Ximo Puig, empara sense rubor”. Des del PP de Morella, tal com ha manifestat Jesús Lecha, portaveu en la localitat, “exigim el cessament immediat d'aquest dirigent que causa vergonya entre l'opinió pública en general i la ciutadania de Morella en particular”. “Les seues paraules són feridores, el seu comentari sarcàstic és dolorós i la seua aportació a la resolució del problema, nul·la”.

Així ha defensat el dirigent popular a Morella la situació del sector de l'hostaleria del municipi “que hui, com ahir, segueixen sense veure resolt el seu problema de mà d'obra perquè al capdavant de Labora hi ha un presumpte delinqüent al qual Ximo Puig dona cobertura encara que insulte i menyspree el treball dels qui creguen ocupació a la nostra ciutat”.

Des del *PPCS, enfront d'un President de la Generalitat, fill de Morella, que prefereix posar-se de perfil en temes tan sensibles per a la nostra localitat i guarda silenci davant unes manifestacions tan doloroses, “exigim contundència i fermesa”. El processament “mereix ser apartat del seu càrrec. No ja només per la mofa als autònoms que arrisquen la seua capital per a generar riquesa a Morella. Ha de fer-ho perquè com a responsable de Labora demostra una falta de competència absoluta. En lloc de resoldre problemes als qui no troben cambrers, es dedica a assenyalar-los i riure's d'ells en una mostra d'absolut desvergonyiment que només genera indignació i dolor. Hui, Enric Nomdedéu”, assenyala Lecha, “segueix sense resoldre el problema per al qual demanen auxili els professionals del sector de l'hostaleria Morella. Aqueixa és l'única realitat que justifica el seu cessament immediat”, ha manifestat el regidor.

Pujar