1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP exigeix al PSOE que "no tracte als pobles que depenen de Morella com veïns de segona"

El PP exigeix al PSOE que "no tracte als pobles que depenen de Morella com veïns de segona" - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Jesús Lecha, lamenta que malgrat pagar els mateixos impostos i taxes que la resta de veïns del casc urbà, “no rebem els mateixos serveis ni inversió”

El Partit Popular de Morella ha fet una crida a l'alcalde de la localitat, el socialista Rhamsés Ripollés, perquè deixe de tractar als pobles que depenen de Morella com a veïns de segona. El portaveu del PP en el municipi, Jesús Lecha, ha recriminat en l'últim ple que el PSOE “impose impostos i taxes de primera a les famílies i, no obstant això, preste serveis de segona a aquests nuclis de població”.

La discriminació és clara “si analitzem el tractament que ha tingut l'alcalde amb el nucli urbà de Morella al qual ha prestat a Xiva, Herbeset, la Pobla d'Alcolea o Ortells”. A Morella, Ripollés “va anunciar una mesura estrela per a garantir la lluita contra el Covid-19 que garantia anàlisi en la xarxa pública de sanejament per a evitar contagis a través del subministrament.

“Aquestes anàlisis que el president de l'empresa mixta que gestiona les aigües, l'alcalde de Morella, va decidir emprendre, únicament s'han realitzat a Morella. Cap dels pobles que depenen de Morella s'ha vist beneficiat per la iniciativa”, ha explicat Lecha.

Així mateix, el regidor també ha lamentat que les labors de desinfecció i desinfectació que de manera periòdica s'han realitzat a Morella per a posar límit al virus, “no s'han deixat veure durant quatre mesos en la resta de nuclis de població”. Una “discriminació evident que priva a les famílies que viuen en aquests pobles dels mateixos serveis que sí que gaudeixen a Morella. Això sí, a l'hora de pagar no hi ha cap discriminació, al contrari, ens han pujat un tram del rebut de l'any passat quasi un 20%”.

Llet defensa al centenar de veïns empadronats en aquests quatre nuclis urbans dependents administrativament de Morella. “A l'estiu veuen multiplicada la seua població per 4 o fins i tot 5 i, no obstant això, no s'ha realitzat cap prova de control ni de desinfecció”. Una mostra evident, segons el portaveu del PP en la localitat, “del maltractament absolut que exerceix l'alcalde sobre veïns que també són morellans encara que ell els considere de segona”.

Pujar