4 de juliol de 2020 4/7/20

Els establiments de Morella trauen els seus productes al carrer per al Comerç Obert

Els establiments de Morella trauen els seus productes al carrer per al Comerç Obert - (foto 1)

  Morella ha organitzat un cap de setmana carregat d'activitats on destaquen el Comerç Obert i el Queer Fest. Així, els establiments de Morella trauen els seus productes al carrer per apropar-los al públic i que puga gaudir dels diferents atractius de Morella. A més, durant aquests dies el col·lectiu LGTBI de Castelló ha organitzat diverses activitats a Morella amb motiu del dia de l'orgull que se celebra el 28 de juny.

  D'aquesta manera, el regidor de Comerç, Jorge García, ha destacat que "el Comerç Obert és una iniciativa que pretén apropar els productes als visitants i donar a conéixer la gran diversitat de productes que ofereixen els establiments de Morella". A més, Jorge ha comentat que "amb el grup de teatre al carrer Scura Splats hi haurà ambient de festa i entreteniment als carrers principals de Morella on estan repartits la majoria de comerços". Finalment, l'edil ha "agraït a Asetmico la seua implicació en l'organització d'aquest cap de setmana eixint al carrer a mostrar i apropar-se al públic".

  Pel que fa al Queer Fest, Morella alberga diferents activitats repartides per tot el cap de setmana. Així, Morella s'adhereix a Benicàssim i Castelló per recolzar el col·lectiu LGTBI. Així, la regidora d'Igualtat, Lola Viñals ha comentat que "Morella recolza al Col·lectiu per la Diversitat Afectiu-Sexual Castelló LGTBI per a demanar igualtat de drets i que no hi haja discriminacions per qüestions d'identitat sexual o sentimental". Així, Lola ha aprofitat per "agrair als LGTBI de Castelló haver pensat en Morella per formar part d'aquesta festa reivindicativa i organitzar les activitats que del cap de setmana".

  Agenda del cap de setmana

  Pel que fa al Comerç Obert, els establiments de Morella trauran els seus productes al carrer durant tot el cap de setmana. A més, els carrers principals estaran ambientats pel grup de teatre Scura Splats. Als primers clients que compren als comerços participants se'ls regalaran entrades per al cine i el concert d'orgue del cap de setmana del 10 i 11 de juny. Finalment, es lliuraran participacions a tots els clients entre els quals se sortejaran sis caixes Regala Morella.

  D'altra banda, El Queer Fest ha emplenat el cap de setmana d'activitats. Així, el dissabte 3 de juny a les 12.00 hores a la Llotja de l'ajuntament es presenten totes les activitats i s'inaugura l'exposició Conceptes i identitats LGTBI. A continuació, a la vesprada a les 18.30 hores al Casal Jove es crearà el Mural per la diversitat. Després, a les 20.00 hores s'ofereix la conferència Polítiques LGTBI i noves ruralitats a les Sales Gòtiques. Finalment, la Nevera alberga la festa Música de colors amb djs a les 00.00 hores. El diumenge a les 12.00 hores hi haurà jocs per la diversitat a la plaça Colom i una volta turística a les 12.30 per a concloure el Queer Fest.

   

  Pujar