elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diàlegs dels Ports i audicions de l’Escola de Música omplin l’agenda cultural de Morella

Diàlegs dels Ports i audicions de l’Escola de Música omplin l’agenda cultural de Morella
  • El dissabte 3 de juny Jordi Marín dialogarà amb Andreu Escrivà, autor de Contra la sostenibilitat, sobre el llibre a la Sala del Justícia a les 19.30 hores

  • L’Escola Canta arribarà a Morella amb la participació de l’alumnat del CRA Els Ports i el CEIP Mare de Déu de Vallivana el divendres 16 de juny

MÉS FOTOS
Diàlegs dels Ports i audicions de l’Escola de Música omplin l’agenda cultural de Morella - (foto 2)

La intensa agenda cultural de Morella torna este cap de setmana per acollir diferents actes per a tots els públics. D’aquesta manera, el dissabte a les 19.30 hores, Diàlegs dels Ports sobre el llibre Contra la sostenibilitat organitzat pel Centre d’estudis dels Ports. Hi dialogaran l’autor, Andreu Escrivà, amb Jordi Marín.

A més, el diumenge tindran lloc les audicions de cloenda del curs 2022-2023 de l’Escola de Música de Morella al llarg de tota la jornada. La cercavila de gaita i tabal des de la Plaça Colom fins al Teatre Municipal engegarà les actuacions a les 11.45 hores. A les 12.00 hores, ja dins del teatre, actuacions de clarinet, oboè, cor i percussió. Finalment, a les 17.00 hores serà el torn de guitarra, piano, flauta, trombó, bombardí, trompeta i saxòfon.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “este cap de setmana hi ha diferents activitats culturals de diferents àmbits per a disfrutar de la literatura i la música”. L’edil ha explicat que “el diumenge tindran lloc les audicions de cloenda del curs de l’Escola de Música i on l’alumnat demostra tot el que ha aprés durant l’any”. Finalment, ha volgut “animar a participar dels actes d’este cap de setmana”.

L’Escola Canta

L’Escola Canta se celebrarà el divendres 16 de juny a l’Espai Firal de Morella. En aquesta jornada participen el CRA Els Ports, amb aularis a Forcall, La Mata i Olocau del Rei, i el CEIP Mare de Déu de Vallivana, situat a Morella. Les més de 200 xiquetes i xiquets d’aquestos centres ja assagen les seues actuacions que començaran a les 20.30 hores.

Pujar