4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP denuncia que el PSOE nega als alumnes de Morella la infermeria escolar

El PP denuncia que el PSOE nega als alumnes de Morella la infermeria escolar - (foto 1)
  • L'alcalde es nega a incloure en l'ordre del dia la moció del PP per a implantar en els centres d'ensenyament un recurs urgent en l'actual pandèmia i necessari a les aules

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “és la demostració més clara de quins són les prioritats del PSOE, hi ha diners per a pujar sous però no per a protegir a escolars”

El Partit Socialista que governa Morella ha rebutjat la implantació del servei d'infermeria escolar en els centres educatius de la localitat. La iniciativa, presentada pel Grup Municipal del PP a Morella, no es va incloure en l'ordre del dia de l'últim ple en una clara demostració “d'abandó i menyspreu cap a una mesura amb clars beneficis per a la comunitat educativa”.

La moció, que plantejava la inclusió d'un professional de la infermeria a les aules per a garantir l'aplicació dels protocols del Covid-19, abundava a més en els beneficis d'aquest recurs per a alumnes i docents. “És sorprenent que el PSOE, la ministra d'Educació del qual va afirmar que era una excel·lent idea la implantació d'aquest recurs a les aules, siga el mateix que a Morella es nega a debatre la proposta”, ha declarat Jesús Lecha, portaveu del PP a la localitat.

El rebuig al debat “constata que el PSOE no considera una prioritat aquest recurs, que seria ben acollit pels centres educatius de la nostra localitat”. Hi ha altres urgències, “com bé va demostrar l'alcalde i els seus regidors fa ara poc més d'un any quan van decidir pujar-se els sous a costa de les butxaques dels morellans”. Per a aquella operació “hi havia diners i recursos suficients. Van ser àgils per a acordar l'increment econòmic en les seues nòmines”.

Pujar