5 de desembre de 2019 5/12/19

Compromís en Morella reclama més recursos en estiu per a les pedanies

Compromís en Morella reclama més recursos en estiu per a les pedanies - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís en Morella reclama més recursos en estiu per a les pedanies - (foto 2)

  La representant de Compromís en Morella i veïna de la pedania morellana d'Ortells, Sandra Sabater, ha demanat a l'ajuntament, més recursos econòmics i humans per a les pedanies que conformen la localitat. Reclama més atenció en la recollida de residus, almenys durant el mes d'agost, la finalització d'obres començades i abandonades ja fa anys (piscina) i una dotació econòmica suficient, pel manteniment d'aquestes poblacions.

  Sabater ha raonat, "són nuclis en els que habita poca gent de manera continuada, però que multipliquen per cent la seua població en l'estiu, ja que els que som d'ací i per diferents motius no vivim, no oblidem les nostres arrels i en quant podem ací estem; mantenim el poble viu, les cases dempeus, tenim la penalització de la distancia amb Morella, però tot i això, ens sentim Morellans i Morellanes, i ens dol veure com els recursos als xicotets poblats no arriben o no són suficients".

  La representant de Compromís ha continuat, "hauríem de tenir una major freqüència al llarg de l'estiu en la recollida de residus, informar a qui correspongui en quant els contenidors de reciclables estan plens, a més de prestar major atenció a l'estat general de les pedanies, neteja, voreres, carrers, etc, en els quals no han realitzat una sola actuació en anys".

  Per finalitzar, Sabater ha demanat a l'ajuntament de Morella, "Una major sensibilitat amb les pedanies, que també formen part de la capital de Els Ports. Amb prestar més atenció per part del Consistori, ells mateixos s'adonarien de les mancances que patim".

  ocultar
  Compromís en Morella reclama més recursos en estiu per a les pedanies
  Pujar