elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença l’Escola d’Estiu a Morella

Comença l’Escola d’Estiu a Morella
  • Aquest és un servei molt important per a la conciliació laboral i familiar durant els mesos de vacances de les xiquetes i xiquets

  • L’Escola d’Estiu de Morella segueix els protocols de seguretat i higiene per a evitar el contagi de la COVID-19

MÉS FOTOS
Comença l’Escola d’Estiu a Morella - (foto 2)

L’Escola d’Estiu de Morella ha iniciat la seua activitat avui i s’allargarà fins al 31 de juliol. Aquesta compta amb 54 alumnes, els quals realitzaran activitats en grups reduïts en les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Aquesta compta amb 5 monitors i monitores i una coordinadora de l’empresa Iocum. A més, l’Escola d’Estiu de Morella segueix tots els protocols d’higiene i seguretat enfront de la COVID-19 per a evitar el contagi d’aquest virus.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’Escola d’Estiu de Morella és un servei molt important per a la conciliació familiar i laboral durant els mesos que les xiquetes i xiquets tenen vacances, de manera que hem fet un gran esforç per donar aquest servei en les dificultats de la situació actual”. L’edil ha explicat que “les classes i activitats tindran lloc en les instal·lacions del CEIP Mare de Déu de Vallivana, en les quals s’han adaptat per a complir les mesures necessàries de distància social i neteja”. Finalment, Ana ha remarcat “la importància d’aquest servei per a la conciliació familiar, com es demostra amb la gran quantitat d’alumnes matriculats i matriculades durant el mes de juliol, la majoria en l’opció de tot el mes”.

Cal recordar que aquest any l’alumnat de l’Escola d’Estiu s’ha ampliat i a més dels cursos d’infantil i primer cicle, també hi ha alumnes de segon cicle de primària. D’aquesta manera, en aquest curs que ha començat avui, la majoria de les activitats es desenvoluparan a l’aire lliure i s’utilitzaran els diferents exteriors del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Així, la coordinadora de l’Escola d’Estiu ha explicat que “aquesta tindrà temàtica del llibre de L’illa del tresor i avui els xiquets i xiquetes ja han triat els noms de les seues tripulacions”.

Piscines d’Estiu a Morella

L’Ajuntament de Morella ha ajornat l’obertura de la Piscina Municipal i la Piscina de la Fàbrica Giner previstes per a avui a causa de la detecció d’un bacteri en l’aigua. Així, el tractament en aquestes instal·lacions ha començat per a obrir al més prompte possible.

Pujar