14 de novembre de 2019 14/11/19

Cita a Morella reuneix a Javier Sierra i Víctor Amela

Cita a Morella reuneix a Javier Sierra i Víctor Amela - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cita a Morella reuneix a Javier Sierra i Víctor Amela - (foto 2)

  Javier Sierra ha mantingut una conversa amb Víctor Amela aquest matí durant una nova edició de Cita a Morella. La Sala del Justícia de l’ajuntament ha acollit els dos escriptors per a parlar d’El fuego invisible, l’últim llibre de Sierra guardonat amb el Premi Planeta 2017. Cal explicar que Javier Sierra té arrels morellanes, ja que sa mare era d’aquesta ciutat.

  La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha agraït “als dos escriptors la seua participació en aquest Cita a Morella” i ha destacat que “és un honor comptar amb autors de renom a la nostra ciutat per a realitzar activitats culturals”. Rocío ha explicat que “Cita a Morella és un format que compta amb personalitats de la política, dels mitjans de comunicació o l’economia que apropen l’actualitat al públic general”. Rocío ha finalitzat comentant que “aquest acte ha sigut molt interessant on hem conegut més la trajectòria de Javier Sierra, el qual ha contestat a les qüestions i inquietuds dels i les assistents a la Sala del Justícia”.

  Cita a Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, Els veïns i veïnes de Morella i els visitants poden gaudir d’interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.

  ocultar
  Cita a Morella reuneix a Javier Sierra i Víctor Amela
  Pujar