12 de juliol de 2020 12/7/20

Cita Morella reuneix a Antonio Catalán, José Carlos Díez i Ximo Puig el divendres

Cita Morella reuneix a Antonio Catalán, José Carlos Díez i Ximo Puig el divendres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cita Morella reuneix a Antonio Catalán, José Carlos Díez i Ximo Puig el divendres - (foto 2)

  Morella reuneix a Antonio Catalán, empresari i fundador de les cadenes hoteleres NH-Hoteles i AC Hotels-AC by Marriott, José Carlos Díez, economista i tertulià de Cadena Ser, Onda Cero, La Sexta i col·laborador de El País, i Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, per a parlar sobre l'estat econòmic actual a un nou Cita Morella. La xerrada és el divendres 31 de març a les 20.00 hores sota el títol I després de la crisi, què? a la Sala del Justícia.

  L'ajuntament de Morella i Comunicacions dels Ports han ajuntat "aquestes tres personalitats molt potents que oferiran un interessant debat i respondran a preguntes dels assistents" ha destacat el regidor de Turisme i Comerç, Jorge García. Aquesta Cita Morella "és molt important per a Morella. Conèixer de més prop les opinions de tres experts amb punts de vista diferents li dona a l'acte un plus de interès. A més, és d'agrair que vinguin a Morella i participen d'un acte que tindrà, segur, molta participació" ha afegit l'edil.

  Cita Morella és un punt d'encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l'economia o la política que tracten d'aproximar els seus coneixements. D'aquesta manera, Els veïns i veïnes de morella i els visitants poden gaudir d'interessants debats de gran nivell, personalitats i experts economistes, polítics, empresaris i periodistes que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conèixer el tema més profundament a la gent.

  Pujar