elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

César Sebastià presenta Els masos de Morella el dia del llibre

César Sebastià presenta Els masos de Morella el dia del llibre
  • Este volum és una segona edició de Els masos de l’antic terme publicat l’any 2007 on s’ha ampliat i actualitzat la informació

  • Les dades geogràfiques i la inclusió dels masos de Xiva i Ortells són les principals novetats que inclou el llibre

MÉS FOTOS
César Sebastià presenta Els masos de Morella el dia del llibre - (foto 2)

César Sebastià ha presentat avui a la Biblioteca Municipal el seu llibre Els masos de Morella. Catàleg dels masos de l’antic terme de Morella. En l’acte han participat també l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; i el regidor de Desenvolupament Rural, Joel Pascual. D’aquesta manera, aquesta ha sigut una de les principals activitats del dia del llibre a Morella.

Cal explicar que, es tracta d’una reedició del llibre Els masos de l’antic terme que es va publicar l’any 2007 i ara s’ha ampliat, corregit i actualitzat la informació. A més, el disseny i maqueta ha estat a càrrec de l’empresa local Arc Estudi. El nou format inclou dades geogràfiques de les edificacions que hi apareixen, així com cataloga el sòl en quatre categories: agricultura, ramaderia, boscos i terreny improductiu. A més, l’actualització ha ampliat la informació amb els masos de Xiva i Ortells.

Rhamsés ha destacat que “un dia tan especial com avui, el dia del llibre, César Sebastià ha presentat el seu llibre Els masos de Morella amb informació actualitzada i ampliada respecte a l’any 2007”. L’edil ha explicat que “en l’acte hem pogut conéixer de més prop totes les novetats que conté el nou llibre el qual és un estudi d’aquestes edificacions característiques del món rural”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair la participació de totes i tots en l’acte, així com tota la feina de l’autor per a recopilar la informació dels masos del nostre terme i donar-la a conéixer a través d’este llibre”.

Pujar